Heards advokater vill ha ny rättegång

TT

Publicerad 2022-07-03

Amber Heards jurister vill att juryns dom antingen upphävs, att ärendet ogillas eller att rättegången ska tas om. Arkivbild.

Amber Heards juridiska team vill att rättegången mellan henne och hennes exman, Johnny Depp, tas om och argumenterar bland annat för att en av jurymedlemmarna kanske inte var godkänd.

Den första juli skickades en formell begäran in om att juryns dom antingen skulle upphävas, att ärendet skulle ogillas eller att rättegången skulle tas om, skriver Radar Online.

I det 43-sidiga dokumentet har juristerna radat upp en mängd skäl, bland annat att juryn slutsats inte har stöd i bevisningen och att en av jurymedlemmarna kanske inte blivit ordentligt granskad innan rättegången startade.

Den uppmärksammade rättegången, som livesändes och följdes av miljontals tittare världen över, avslutades slutet av i maj och i början av juni dömdes Amber Heard att betala 10 miljoner dollar, ungefär 98 miljoner kronor, i skadestånd till Johnny Depp. Han dömdes i sin tur att betala 2 miljoner dollar, drygt 20 miljoner kronor, i skadestånd till henne.

ANNONS