Wahlgrens värld

Biancas rädsla för att upprepa sina föräldrars misstag

Pernilla: ”Jag och Emilio var exakt likadana” – Ingrosso: ”Väldigt påverkad av skilsmässan”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Av-och-på-förhållandet mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har fått Pernilla Wahlgren att reagera.

Nu hoppas hon att dottern inte ska återupprepa sina egna misstag med exmaken Emilio Ingrosso.

– Det är faktiskt helt sinnessjukt. Vi tänkte på det och jag kommer ihåg hur jag och Emilio, det var exakt likadant, säger hon.

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har gjort slut med varandra totalt sju gånger, men också blivit ett par igen, för åttonde gången. På samma sätt hade hennes föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 56, ett av-och-på-förhållande under flera år.

– Det här är mamma och pappa. Alltså vi är definitionen av min uppväxt just nu, säger Bianca i ”Wahlgrens värld”.

Bianca: Har våra ups and downs

Avsnittet spelades in i mars i år, innan hon och pojkvännen hittade tillbaka till varandra igen. När Aftonbladet intervjuar henne och Pernilla Wahlgren över video inför säsongspremiären berättar hon om känslorna över att återigen behöva uppleva hur hon kände då.

– Vi gör ju slut och blir ihop varje år och det kan man driva med, det fattar jag. Men det är också tufft att när man går igenom en jättebra period i sitt förhållande och folk ser att man har en jättedålig period på tv och folk ska tycka och tänka om det, när vi har det bra, det kan ibland sätta saker i våra hjärnor. Man vill ju inte skämmas över ens förhållande när man till exempel är jättekär och har det jättebra, säger Bianca Ingrosso.

– Är det där ni är nu?

– Vi är ju tillsammans och så klart är vi kära och som alla par har vi våra ups and downs liksom. Men jag tror att det kan vara lite tufft i det här att ”Jaha, har du sagt det där?” Han får ju också se vad jag gick igenom när vi gjorde slut och man är väldigt personlig.

Bianca och Philippe på Ellegalan 2017.

”Svårt att komma över partners”

Mamma och pappa Wahlgren-Ingrosso hade under 80- och 90-talet flera publika uppbrott och återföreningar i sitt förhållande, som också resulterade i de tre barnen Oliver, Bianca och Benjamin. Att Bianca nu jämför sitt eget kärleksliv med sina föräldrars i realityserien får mamma Pernilla att reagera.

– Det är faktiskt helt sinnessjukt. Vi tänkte på det och jag kommer ihåg hur jag och Emilio, det var exakt likadant. Under flera år var det slut och så plötsligt blev jag gravid igen och: ”gud, nu ska folk få reda på det och vad ska de tycka, för sist var det ju slut”, säger hon till Aftonbladet.

– Vi barn har ju blivit väldigt påverkade av er skilsmässa och ert fram och tillbaka. Det har vi märkt alla vi syskon, att vi har väldigt svårt att släppa taget om folk, väldigt svårt att gå vidare och acceptera att en person som man älskar inte ska vara i ens liv längre. Vi har haft väldigt svårt att komma över våra partners när det har tagit slut. Man vill inte vara en skilsmässa själv, säger Bianca Ingrosso.

Men Pernilla har inte känt behov av att försöka tala sin dotter till rätta eller försöka förmå henne att inte upprepa misstag som föräldrarna gjorde.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso (2000)

Går till psykolog

– Nej, för hon måste ju få göra sina egna misstag. Man kan aldrig styra nån annans känslor och det är ju känslor det handlar om i ett förhållande. Jag tycker att det är ganska fint att Bianca och Philippe verkligen har kämpat för sin kärlek. Där känner jag igen mig själv. Sen kan det vara på gott och ont, absolut, men hellre det än att Bianca hade haft tio olika killar under de här säsongerna, säger Pernilla Wahlgren och lägger till:

– Sen om det blir ni för resten av livet eller inte... jag tycker att det är fint med människor som kämpar för sin kärlek.

När du reflekterar över likheterna, Bianca, försöker du se vad du kan lära av det du upplevde hos dina föräldrar för att det ska sluta annorlunda för dig och er?

– Jo, men det försöker jag verkligen, genom att lära känna mig själv och gå till psykolog. Hon hittar kopplingar mellan dig, vår relation, min relation till pappa och er relation, säger Bianca.

”Wahlgrens värld” sänds på Kanal 5 torsdagar 20.00 och streamas på Discovery+.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

Vägen till framgången – så blev Bianca mångmiljonär

ÄMNEN I ARTIKELN

Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso

Emilio Ingrosso

Pernilla Wahlgren