SVT stoppar Sannas kärlek från Skansen

Sambon Jocke Ramsell får inte stötta under Allsången: ”Ingen som inte jobbar”

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.
Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.

Sambon får stanna hemma.

Coronapandemin gör att Sanna Nielsen inte kan få stöttning vid eller bakom scenen från kärleken Jocke Ramsell.

– Nej, han sitter hemma och tittar, säger hon.

De har varit ett par i 12 år och Sanna Nielsen, 35, brukar ofta ha sambon Joakim Ramsell, 47, vid sin sida även i jobbet. Han är musiker och har flera gånger ingått i Sanna Nielsens band eller varit kapellmästare under hennes turnéer och under de fyra tidigare säsonger som Sanna Nielsen lett ”Allsång på Skansen” har Jocke ofta funnits på plats i publiken eller bakom scenen för att stötta sin kärlek, om han inte själv varit upptagen med egna spelningar eller turnéer.

”Ska inte vara här”

Men i år stoppas Jocke från att stötta Sanna Nielsen under sändningarna av SVT:s flaggskepp. Coronapandemin gör att kanalen helt sagt nej till att släppa in honom eller andra personer som inte direkt arbetar med tv-produktionen.

– Nej, han sitter hemma och tittar. Här är det så, vi får inte ha några här som inte jobbar med produktionen. De ska inte vara här, säger Sanna Nielsen.

När Aftonbladet pratade med den folkkära programledaren inför säsongsstarten i juni hyste hon fortfarande förhoppning om att sambon skulle kunna vara på plats senare under sommaren, även om han inte kunde vara med under premiärsändningen.

– Vi får se framöver, sa hon då.

Men nu står det klart att SVT stoppar Jocke Ramsell från att vara med under årets sändningar.

– Vi ses efter programmet hemma och har det jättetrevligt. Vi är ju vana vid att jobba med olika saker och ibland vara ifrån varandra och andra gånger jobbar vi tillsammans, säger Sanna Nielsen.

Överraskning med Shirley Clamp och Gladys del Pilar

I veckans program medverkar bland andra Estraden, Rickard Söderberg, Eva Dahlgren och Shirley Clamp.

– Sen kommer vi också bjussa på Gladys del Pilar, det är en liten överraskning. Hon kommer och gör ett shownummer tillsammans med mig och Shirley. Vi är mitt i sommaren nu så vi ville ge en massa pepp och support och kärlek i de här tiderna, till alla, en rejäl kärleksdos med två personer som jag tycker väldigt mycket om, säger Sanna Nielsen.

”Allsång på Skansen” sänds tisdagar 20.00 i SVT1.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE