Biancas matt-fiasko kostade henne hundratusentals kronor

Slår tillbaka mot kritiker: ”Aldrig förstått det här att bli provocerad av nån annans pengar”

Hon köpte mattor för 160 000 kronor – som täckte det nylagda golvet som kostat 200 000 kronor.

Men Bianca Ingrosso bryr sig inte om tv-tittarna blir provocerade.

– Förlåt om jag säger det, men inte mitt problem, jag jobbar hårt för mina pengar, säger hon.

Hon har totalrenoverat lägenheten och lagt in nytt golv av fiskbensparkett. Men sen också beställt nya mattor, som helt täcker parketten. Allt till en totalkostnad på 360 000 kronor.

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” levereras mattorna till Bianca Ingrossos, 25, nya hem och visar sig dessutom vara i helt fel mått.

– Vad är det här? Jag bor inte i ett slott. Den här är djupare än hela lastbilen och den ska in i mitt sovrum, säger hon i programmet medan hon försöker baxa in de två ihoprullade mattorna genom porten och upp för trapporna till lägenheten.

Bianca Ingrosso köpte mattor för 160 000 kronor, men de hade fel mått och fick skickas tillbaka till Indien igen.
Bianca Ingrosso köpte mattor för 160 000 kronor, men de hade fel mått och fick skickas tillbaka till Indien igen.

Måste låta sy om mattorna

Matt-fiaskot är ett faktum.

– Jag har köpt två mattor för 160 000 kronor. Mattor som också täcker min fiskbensparkett som jag har betalat typ 200 000 kronor för, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Hon blir tvungen att skicka tillbaka mattorna för att låta sy om dem.

– Mattorna kommer att åka tillbaka till Indien, tillverkas om på nytt och åka tillbaka hit. Det är både dyrt, miljöovänligt och fett irriterande, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren.
Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren.

”Allt blev helt fel”

När Nöjesbladet träffar henne inför säsongspremiären får hon frågan om hon inte tror att tittarna blir provocerade över ett så dyrt misstag.

– Jag har aldrig förstått det här att bli provocerad av nån annans pengar. Jag blir bara... Nu blir jag inte inspirerad av pengar så, men hellre att man förstår min frustration över att jag har valt att lägga så mycket pengar på ett fint golv och fina mattor, som sen täcker hela golvet och allt blev helt fel, säger hon.

– Sen att det blev väldigt dyrt, absolut. Men om de blir provocerade, förlåt om jag säger det, men inte mitt problem, jag jobbar hårt för mina pengar.

Pernilla Wahlgren, 52, rycker också ut till sin dotters försvar under Nöjesbladets intervju.

– Å andra sidan hade de blivit ännu mer provocerade om du sagt att du fått mattorna i spons. Så det är väl bra att säga att du åtminstone betalar för det, säger hon.
 

PODD Därför fälls Bianca Ingrossos reklam

I dagens Aftonbladet Daily pratar vi med reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig om sexistisk reklam och varför man fällt Bianca Ingrosso tre gånger under hösten.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE