Youtubestjärnan öppnar upp om 19-årige makens död

Tvåbarnspappan låg i koma efter hjärnskada

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:
Camryn och Landon Clifford.
Foto: YOUTUBE
Camryn och Landon Clifford.

Camryn Clifford öppnar upp om maken Landon Cliffords plötsliga död.

Youtubestjärnan berättar att hennes make länge lidit av psykisk ohälsa.

– Oavsett hur många gånger han försökte klara sig ur det själv så fungerade det aldrig.

Camryn Clifford, 19, drev tillsammans med maken Landon Clifford den populära Youtube-kanalen ”Cam&Fam”, som har 1,4 miljoner prenumeranter. I Youtubevideorna, som totalt haft fler än 184 miljoner visningar, fick man följa deras liv som unga föräldrar till två döttrar.

Men tidigare i augusti skrev Camryn Clifford på Instagram att Landon Clifford dött efter att ha legat i koma i sex dagar efter en hjärnskada, bara 19 år gammal.

En vecka senare väljer nu Camryn Clifford att berätta vad som hände, skriver People.

Var deprimerad

I en Youtubevideo berättar Camryn Clifford att hennes make hade lidit av psykisk ohälsa så länge hon känt honom och att han bakom kulisserna hade ångest, depressioner och adhd.

Hon säger att han, under hennes graviditet med parets andra dotter som föddes i maj i år, hamnade i en depression. Men hon tror inte att det berodde på just graviditeten.

– Många faktorer bidrog till att hans psykiska hälsa inte var riktigt bra just då, säger hon.

Foto: YOUTUBE
Landon och Camryn Clifford gifte sig 2019 och har två barn, det yngsta föddes i maj i år.

Hon säger vidare att han bestämde sig för att träffa en psykiatriker för att få hjälp, men istället hamnade i en ond spiral och blev beroende av medicinen han fick utskriven.

– Oavsett hur många gånger han försökte klara sig ur det själv så fungerade det aldrig.

Dog efter självmordsförsök

Camryn Clifford säger att även hon började bli deprimerad och att de båda tillbringade tid med sina respektive familjer ett tag efter att deras andra dotter föddes. När de började bo tillsammans igen såg situationen ut att ljusna och att Landon Clifford bad henne om ursäkt för det hon fick gå igenom, och hon förlät honom.

Samma dag hittar hon honom i garaget efter vad som uppenbarligen varit ett självmordsförsök och han förklarades hjärndöd på sjukhuset sex dagar senare.

– Om han visste allt som hänt efter att han gjorde det han gjorde, så hade han inte gjort det. Det är därför jag berättar hans historia, för att det finns så många människor som behöver höra det, säger hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN