Kändisfrisören och maken går skilda vägar

Efter sex år tillsammans: ”Gör fruktansvärt ont”

Bobby Oduncu och maken Jimi Bennet har gjort slut.

Kändisfrisören skriver själv om uppbrottet på Facebook.

”Det är en smärtsam sanning att jag och min kärlek går isär”, skriver han.

Bobby Oduncu och Jimi Bennet.
Bobby Oduncu och Jimi Bennet.

De gifte sig 2016 och på bröllopet befann sig bland andra Hannah Graaf, Carolina Gynning, Danny Saucedo och Molly Sandén. Nu har kärlekssagan tagit slut för kändisfrisören Bobby Oduncu, 44, och maken Jimi Bennet, 26.

Båda två har bekräftat uppbrottet på sina respektive sociala medier. Bobby Oduncu har skrivit ett känslosamt inlägg där han beskriver sin sorg.

”Det är en smärtsam sanning att jag och min kärlek går isär. För en del kanske det här inte kommer som någon överraskning. Några har märkt att vi inte umgåtts som förr, och att någonting är annorlunda. Det gör fruktansvärt ont att skriva det här, men hellre att jag säger något själv än att folk ska undra vad som händer. Det har varit många sömnlösa nätter de senaste månaderna och jag är såklart fruktansvärt ledsen över att det blev så här”, skriver han.

”Jag trodde verkligen på oss och satsade allt”

Nu har Bobby valt att åka till Ibiza, ön där han och Jimi föll för varandra.

”Jag är här med mixade känslor. Kanske är det bra att åka tillbaka hit när en ny resa nu börjar i mitt liv. På ett sätt ta tillbaka ön, den är kanske inte längre vår, och då måste jag göra den min igen. Men jag ser med glädje tillbaka på den resa som jag och Jimi har haft tillsammans. Vi har haft 6 helt fantastiska år tillsammans. Jag trodde verkligen på oss och satsade allt”, fortsätter hans inlägg på Facebook.

”Jag vill gråta när jag skriver det här inlägget”

Kändisfrisören har haft svårt att sova de senaste nätterna och för honom finns kärleken fortfarande kvar.

”Jag vill gråta när jag skriver det här inlägget för det är ingenting som jag önskat. För hos mig finns kärleken kvar och är lika stark som förr. Men det krävs att två hjärtan vill åt samma håll för att en relation ska fungera”, skriver han.

Aftonbladet har varit i kontakt med Bobby Oduncu som hänvisar till Facebook-inlägget.

Publisert: