”Tiger king”-stjärnan flyttad till fängelsesjukhus

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:
Netflix-serien ”Tiger king” är omstridd. Till höger Joe “Exotic” Maldonado-Passage.
Foto: Netflix
Netflix-serien ”Tiger king” är omstridd. Till höger Joe “Exotic” Maldonado-Passage.

Joe Exotic var i coronaisolering i fängelset.

Men nu har stjärnan från Netflix-dokumentärserien ”Tiger king” flyttats till ett fängelsesjukhus, skriver New York Post.

Men huruvida han har drabbats av coronaviruset eller inte är inte känt.

Joe “Exotic” Maldonado-Passage, 57, avtjänar ett 22 år långt fängelsestraff för att ha försökt leja en man att mörda sin ärkefiende Carole Baskin. Något som uppmärksammats på nytt i och med Netflix omtalade dokumentärserie ”Tiger king”. Han dömdes även för flera brott mot djurrättslagar.

Satt i isolering

Hans make Dillon Passage, 24, berättade i programledaren Andy Cohens radioprogram ”Andy Cohen Live” under onsdagen att Joe Exotic befinner sig i isolering i fängelset på grund av coronavirusets framfart i fängelset.

”De satte honom i covid-19-isolering för att det fanns fall i det tidigare fängelset han befann sig i”, sa han då.

Han sa också att han brukar prata med honom tre-fyra gånger per dag, men att han sedan isoleringen inte har kunnat prata med honom.

Oklart hälsotillstånd

Däremot sa maken ingenting om huruvida Joe Exotic själv drabbats av viruset.

Nu skriver New York Post att Joe Exotic flyttats från isoleringen till ett fängelsesjukhus. På frågan om hur hans hälsotillstånd är fick tidningen svar från fängelsesjukhuset om att de inte kan dela med sig av den informationen.

Tv-kanalen KFDX-TV i Texas uppgav tidigare att Joe Exotic hade smittats av viruset, men de tog sedan tillbaka uppgifterna, skriver Mirror.

Publicerad:

LÄS VIDARE