Stjärnan i motorsågsolycka

”Bortsett från det lilla såret i huvudet så mår jag bra”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Cate Blanchett råkade ut för en incident under hemkarantänen – med en motorsåg.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP
Cate Blanchett råkade ut för en incident under hemkarantänen – med en motorsåg.

Cate Blanchett har skurit sig i huvudet med en motorsåg.

Men stjärnan mår bra och fick endast ett litet sår.

– Jag råkade ut för en liten motorsågsolycka, säger hon enligt CNN.

Den australiska skådespelaren Cate Blanchett, 51, har inte gått in på detaljer kring den bisarra olyckan. Men under hemkarantänen ska stjärnan ha råkat skurit sig själv i huvudet med en motorsåg, skriver CNN.

Oscarsvinnaren mår bra efter omständigheterna och fick endast ett litet sår i huvudet. Det berättade hon för Australiens före detta premiärminister Julia Gillard, 58, i podden ”A Podcast of Ones Own with Julia Gillard”. Där intervjuar Gillard prominenta kvinnliga kändisar.

– Jag råkade ut för en liten motorsågolycka i går. Det låter väldigt, väldigt spännande, men det var det inte. Bortsett från det lilla såret i huvudet så mår jag bra, säger Blanchett.

”Du har ett väldigt berömt huvud”

Gillard svarade:

– Du måste vara väldigt försiktig med motorsågen. Du har ett väldigt berömt huvud, jag tror inte att folk skulle vilja se några sår i det.

Skådespelaren, som enligt uppgift bor i East Sussex, England, har medverkat i flera kända filmer. Bland annat ”Carol”, ”Sagan om ringen”, ”Thor: Ragnarok”, ”The Aviator”, ”Blue Jasmine”. Nu är hon även aktuell i tv-serien ”Mrs. America”, som visas på HBO Nordic.

Publicerad:

LÄS VIDARE