”Bachelor”-hämnden efter TV4:s tilltag

Årets ungkarl Simon Hermansson: ”Jag tycker att det är rent ut sagt sinnesjukt”

Årets ungkarl i ”Bachelor” rasar mot TV4:s tilltag.

Därför kommer Simon Hermansson under hösten ge både kanalen och tjejerna som tävlat om hans gunst svar på tal.

– Jag gör en hämndpodcast, säger han.

Inspelningen av årets säsong av ”Bachelor” på Sjuan och TV4 Play är avslutad, men ungkarlen Simon Hermansson är allt annat än nöjd. Mitt under inspelningen presenterade kanalen plötsligt en andra ungkarl, något TV4 avslöjade för en vecka sedan.

Dessutom har TV4 sedan några år tillbaka introducerat eftersnacksprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt”, där de kvinnliga deltagarna efter varje sänt avsnitt av ”Bachelor” pratar ut om intrigerna, skvallret och vad som verkligen hände under inspelningen.

Det har fått Simon Hermansson att koka över.

– Jag tycker att det är rent ut sagt sinnessjukt att tjejerna kan få sitta där och kasta skit över en och samma kille. De är ett 20-tal tjejer och duktiga på att analysera och spekulera och sen att ta det och kasta det på en kille i kameran. Det känns ganska hårt, säger han.

Spelar in podcast som hämnd

Därför har Hermansson bestämt sig för att hämnas på TV4-produktionen och de deltagande tjejerna. Han kommer varje vecka att titta på ”Tjejerna avslöjar allt” för att därefter omedelbart spela in en podcast där han direkt ger svar på tal.

– Jag gör en hämndpodcast, absolut. Jag tror att ingen har rent mjöl i årets säsong. Det kommer Sverige få höra, definitivt, säger han.

– Jag kommer titta på vad de säger och så kommer jag ge kritik och motspela det.

Men du visste ju om att TV4 har det här eftersnacksprogrammet, pratade du med produktionen om att du inte gillade det?

– Jag pratade inte med nån. Jag visste definitivt vad jag gav mig in på att det fanns en ”Tjejerna avslöjar allt”. Men samtidigt får aldrig bachelorn säga sitt heller och det är klart att tjejerna ska få tillbaka, säger han.

TV4: Gick överstyr

Simon Hermansson har döpt podcasten till ”Ungkarlen avslöjar allt” och räknar med att komma med ett nytt avsnitt varje vecka.

TV4 håller med Simon om att tonen ibland blev för hård under inspelningarna av webbprogrammet.

– Vi har aldrig tidigare haft en så hetsig stämning i ”Tjejerna avslöjar allt”-studion. De både grälar med varandra och skäller på Simon. Vi har skapat ”Tjejerna avslöjar allt” på TV4 Play för att tjejerna ska ha en plattform att få berätta sin version av vad som hänt I kärleksparadiset. Men i år gick det ibland lite överstyr, kanske. Jag förstår att Simon inte gillar det och ser fram emot att höra hans version av den stormiga säsongen i hans podcast, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

”Bachelor” har premiär på Sjuan måndag 7 oktober.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:  Acast

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Få Sveriges bästa koll på årets ungkarl - följ Nöjesbladet på Facebook

Publisert:

LÄS VIDARE