Zara Larssons lyxiga mat-dejt med Youtubeprofilen

Mauri Hermundsson: ”Det var superhärligt”

Världsstjärnan Zara Larsson har varit på en lyxig mat-dejt med Mauri Hermundsson från Youtubekanalen ”Uppdrag: mat”.

Totalt var dejten värd 10 000 kronor och Mauri fick sin barndomsdröm uppfylld.

– När folk blir framgångsrika kan de bli lite galna, men inte hon, säger han.

Youtubeprofilen och Aftonbladets Mauri Hermundsson lyxade till det ordentligt i det senaste avsnittet av ”Uppdrag: mat” där han gästas av världsartisten Zara Larsson.

”När folk blir framgångsrika...”

De åt en trerättersmiddag helt ensamma på restaurang Bonnies på Bank Hotel i Stockholm som totalt var värd 10 000 kronor.

– Det var superhärligt. Det är härligt med folk som verkligen är snälla, och det är hon. När folk blir framgångsrika kan de bli lite galna, men inte hon. Hon var bara sig själv och det räcker väldigt långt i hennes fall, säger Mauri Hermundsson.

”Jag behövde jämna ut den”

Mauri berättar att det tog någon månad att få Zara Larsson att ställa upp på grund av allt turnerande.

– Det var hon som någon gång kommenterade att hon gillade programmet, då sa jag att hon måste vara med, och jag tänkte att en sån här chans får man bara en gång i livet, säger han.

Varför valde du att lyxa till det på det här viset?

– Om man tittar på Zara Larsson och tittar på mig finns det en viss obalans så jag behövde jämna ut den. Jag tänkte först att det hade varit kul att ta hennes till Sveriges sunkigaste restaurang, men sedan landade jag i att ta i från tårna. Maten och vinet var jättegott.

På Mauris Instagram har han förevigat mat-dejten men en bild på båda två. Zara Larsson har använt samma bild i en Instagramstory där hon skriver: ”Min bästa dag i livet”.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I elfte avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar Karin avslöjar vad hon egentligen berättade för Pelle i samtalet som klipptes bort.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE