Populära ungdomsserien Eva och Adam blir ny långfilm

Nöjesbladet avslöjar: ”Vi kan bekräfta”

Eva och Adam ska återigen bli film.

”Vi kan bekräfta att vi castar barn till en ny långfilm om Eva & Adam” skriver producenten Francy Suntinger till Nöjesbladet.

För cirka 20 år sedan kom serien om Eva och Adam och ett par år senare gjordes den första filmen. Nu kan Nöjesbladet berätta att ännu en film kommer att göras.

”Vi kan bekräfta att vi castar barn till en ny långfilm om Eva & Adam” skriver producenten Francy Suntinger i ett sms till Nöjesbladet.

Inget datum satt

Det är Filmlance som kommer producera den nya filmen, men de vill inte ge några detaljer om när Eva och Adam gör comeback.

”Tyvärr är det inte klart än” skriver Francy Suntinger i ett sms.

Serien om kärleksrelationen mellan mellanstadieeleverna Eva och Adam pågick mellan 1999–2000. Den populära ungdomsserien blev sedan film med namnet ”Eva & Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko” som hade premiär 2001.

Söker skådespelare

På Maggie Widstrand Castings Facebooksida kan man läsa att de söker skådespelare till både biroller och huvudroller men också en kille mellan 5-7 år till rollen som Evas lillebror Max.

I både originalserien och i ”Eva & Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko” spelar Ellen Fjaestad, 33, och Carl-Robert Holmer-Kårell, 33, huvudrollerna.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN