Bianca om kärleken: ”Finns någon speciell”

Influencern avslöjar: Träffar någon

Uppdaterad 2023-10-03 | Publicerad 2023-09-28

Bianca Ingrosso, 28, har träffat någon.

I ”Wahlgrens värld” berättar tv-profilen att hon har starka känslor för en speciell person.

– Jag har aldrig varit så här pirrig, säger hon.

Det tog slut med Phillipe förra året.

Nu har Bianca Ingrosso känslor för någon ny.

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” avslöjar en fnittrig och glad Bianca att hon har träffat någon som betyder mycket.

– Jag är nykär i livet. Det finns ju absolut någon speciell i mitt liv som jag tycker väldigt mycket om. Och det är ju väldigt kul för jag trodde ju att jag aldrig skulle bli kär igen. Jag trodde att jag aldrig skulle komma över Phillipe, säger hon.

Hon beskriver hur känslorna tar över så mycket att hon skäms.

– Jag har aldrig varit såhär pirrig. Jag får cringe på mig själv, usch. Alla bara: ”Tyst Bianca, vi förstår att du har träffat någon”.

Bianca Ingrosso.

Synts med före detta hockeyspelare

Bianca har tidigare kopplats ihop med en svensk före detta hockeyspelare efter att de synts på bild ihop i sociala medier.

När Aftonbladet träffade henne på Kristallen-galan i augusti bekräftade hon att hon och hockeyspelaren känner varandra, men svarade svepande på om det handlade om mer än vänskap.

– Det vet man inte! Vad svårt det är när man är singel och ska börja svara på sådana här frågor igen. Men han är otrolig, fantastisk människa verkligen. Så får vi se vad som händer, we don’t know, sa hon.

I slutet av förra sommaren bekräftade Ingrosso att det var slut mellan henne och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 29. De träffades 2014 och har varit tillsammans och gjort slut flera gånger under årens lopp.

Aftonbladet har sökt Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso avslöjar i ”Wahlgrens värld” att hon träffar någon ny.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln