Bianca Ingrosso: ”Mitt minne fungerar inte”

Berättar nu om tuffa stressen

avLouise Åström

NÖJE

Hon är ny jurymedlem i ”Talang”, jobbar heltid med bloggen och ska starta en podcast.

Men mängden jobb har gjort Bianca så stressad att hon fått problem med minnet och synen.

– Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen, skriver hon på bloggen.

Foto: MAGNUS SANDBERG
Bianca Ingrosso berättar nu om sin hälsa.

I ett lång inlägg på sin blogg berättar nu Bianca Ingrosso att hon inte mår bra. Hon känner sig så stressad på grund av sina jobbåtaganden att hon börjat se suddigt och har fått problem med minnet.

”Mitt minne fungerar liksom inte alls. Glömmer bort tider jag ska passa, minns aldrig vad det är för dag, blandar ihop projekt, kan inte lägga fokus på något, glömmer bort folks namn, min syn har tom försämrats och blivit suddig… har helt enkelt ingen koll på något. Jag har noll energi, är konstant trött, nära till gråt hela jävla tiden och känner ingen glädje för någonting egentligen. Helt tappat aptiten och känner mig bara otillräcklig”, skriver hon.

”Det säger stopp”

Bianca beskriver hur hon har nio olika jobb. Där ingår bland annat bloggen, modelluppdrag, filmandet av tv-serien ”Wahlgrens värld” samt hennes nyaste jobb: jurymedlem i tv-programmet ”Talang”. Bianca konstaterar att hon är tacksam över allt hon får uppleva men att det blivit för mycket.

”Tro mig när jag säger att jag älskar att jobba, för det gör jag! Men att bolla alla dessa yrken på en och samma gång….. tillslut säger det stopp för mig! Och när jag faller så faller jag hårt! Jag har inte träffat min vänner sen juli, hinner knappt ta hand om Dino eller mig själv”.

Reser till London

För att hon ska må bättre väljer hon nu att tacka nej till jobb och ska spendera tid ihop med sin pojkvän Philippe Cohen.

”Lite svårt att lugna ner allt just nu då saker är bokade och det måste göras men just nu längtar jag extremt mycket tills jag får åka och hälsa på min älskling i London. Där känner jag mig alltid ledig utan några måsten mer än att uppdatera till er”.

Familjen Wahlgren – nu och då 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM