Så får Jenny och Niklas Strömstedt relationen att fungera

”Känner sig pressad”

Hon har varit tillsammans med Niklas Strömstedt i tio år.

Nu berättar Jenny Strömstedt om grälen med maken – och hur de gör för att hålla sams.

– När vi ryker ihop är det med 99 procents sannolikhet för att en av oss har för mycket att göra på jobbet, säger hon i det kommande numret av Topphälsa.

Jenny Strömstedt i kommande numret av Topphälsa
Jenny Strömstedt i kommande numret av Topphälsa

I TV4:s ”Tillsammans med Strömstedts” träffar hon och maken Niklas andra kända par i samtal om relationer.

Men när Jenny Strömstedt, 44, intervjuar sig själv i det kommande numret av magasinet Topphälsa öppnar hon upp om den egna relationen och berättar om sina och Niklas Strömstedts, 58, gräl.

– Vi bråkar inte särskilt ofta och när vi ryker ihop är det med 99 procents sannolikhet för att en av oss har för mycket att göra på jobbet och känner sig pressad, säger hon i tidningen.

– Då påminner vi varandra om läget och låter oftast den andra vara ifred. Sen får man växeldra i omgångar och förstås njuta av livet extra när båda har det lugnare.

Bästa tipset kommer från pappa

TV4-profilen berättar om hur hon träffade Niklas 2007 efter skilsmässan från sin första man och hur hon blev ”fast för livet, på ett bra sätt”.

– Jag har turen att ha fått träna på relationer i mitt första äktenskap, och sedan har jag träffat en man som också gett sig den på att bli bättre på att leva tillsammans. Det handlar också om det, vad man gör med varandra. Vissa personer gör varandra sämre, andra bättre. Ihop blir Niklas och jag bättre än var och en för sig, säger Jenny Strömstedt i Topphälsa.

I ”Tillsammans med Strömstedts” delade kända par som Helena Bergström och Colin Nutley, Mikael Persbrandt och Sanna Lundell och Lena Olin och Lasse Hallström med sig av sina tankar kring kärlek och relationer.

Men Jenny Strömstedts bästa tips för att få kärleken att hålla kommer från hennes pappa.

– Det viktigaste är något som min pappa alltid sagt varit nyckeln till hans och mammas över femtioåriga äktenskap. Han kallar det för ”det ständigt pågående samtalet”. Vi kallar det att småprata. Man måste fortsätta att vara nyfiken på varandra både i smått, som hur det gick på det där mötet i dag, och i det stora om framtiden och drömmar, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedt: Hon är helt lös i huvudet faktiskt
Publisert:

LÄS VIDARE