Bloggdrottningens semestermys i Italien – med ”hemlig vän”

1 av 2 | Foto: Felipe Morales
Isabella Löwengrip.

avMathilde Albinsson

NÖJE

Isabella Löwengrip firar midsommar utomlands.

Men vem är hennes hemliga fotograf? Nu svarar bloggdrottningen på följarnas frågor om vem som tar alla bilder på henne.

”Jag har en vän med mig”, skriver hon kryptiskt på bloggen.

Isabella Löwengrip, 26, tillbringar midsommarhelgen i Italien. Hon bjuder följarna på semesterbilder på bloggen där bloggdrottningen själv pryder de flesta motiven: Isabella Löwengrip i helfigur mot en stenmur eller på en slingrande kullerstensgata.

Och följarna undrar: Vem är hennes hemliga resesällskap, som tar alla bilder?

Spekulationerna har inte undgått Isabella Löwengrip, som på midsommardagen själv tar upp det alla frågar sig i ett inlägg på sin blogg.

”Ni undrar vem som tar alla bilder på mig här borta”, skriver hon och fortsätter:

”Näe hehe”, följt av en ”smiley”.

”Jag har en vän med mig men som inte vill vara med på bild. Igår åt vi middag på hotellets ena restaurang, det är otroligt vackra miljöer. Det blev ingen sill och nubbe men däremot pasta i stora lass,” avslutar hon inlägget med.

”Helt klart en manlig vän”

Och spekulationerna får nytt liv.

”Endast en handväska på bordet, alltså är det en manlig vän.
Av dina avvikande milda ansiktsuttryck att döma någon du inte känner särskilt väl.”, skriver en.

”Helt klart en manlig ’vän’ annars hade hon nog skrivit namn eller ’väninna’. Härligt för henne att få tänka på annat:) Vilket vackert ställe!”, tror en annan.

”Det är säkert en kille som hon åker med men han vill säkert hålla sig hemlig eftersom Bella är så aktiv på social media. Spännande att se när hennes kompis blir avslöjad”, påpekar en annan.

Midsommar utan barnen

Det var i maj tidigare i år som Isabella Löwengrip lät meddela att hon och Odd Spångberg, 29, valt att separera, efter fyra år som gifta. De har barnen Gillis och Sally tillsammans. Isabella Löwengrip firar i år sin första midsommar utan barnen.

”Idag är det midsommar och det är min första utan barnen. Det är otroligt blandade känslor just nu. Jag pendlar mellan stick i bröstet och längtan att få vila ut. Vi får se hur mycket jag uppdaterar under helgen, dagarna kommer minst sagt lägligt. Ni får ha en fantastisk midsommar och njuta av grodans dans kring midsommarstången och jordgubbstårta”, skrev hon på bloggen inför avfärden till Italien.

ARTIKELN HANDLAR OM