Viktor Frisk

Viktor Frisk släpper bok om sin adhd

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Viktor Frisk har skrivit boken som han själv hade velat läsa som ung.

En bok om hur det är att leva med adhd – och hur man kan förvandla sin diagnos till en superkraft.

– Det finns inga höjder vi inte kan nå, skriver han i ett inlägg på sitt Instagramkonto.

I dag avslöjade Viktor Frisk sitt senaste projekt. Och enligt artisten själv är det hans absolut viktigaste någonsin.

En bok om hur det är att leva med adhd.

Viktor Frisk blev diagnostiserad med adhd när han var 17 år gammal. Han har valt att inte se diagnosen som en sjukdom, utan som en superkraft, och jobbar aktivt med att sprida det budskapet.

”Min superkraft”

”Vad den här dagen betyder för mig är svårt att sätta ord på. Det senaste året har jag arbetat med mitt hittills svåraste och samtidigt absolut viktigaste projekt och idag kan jag presentera det för er. Den 5 april släpps äntligen min första bok ”Min superkraft”, som handlar om mitt liv, men allra mest mitt liv som diagnostiserad med adhd”, skriver han på sitt Instagramkonto.

Viktor Frisk skriver även att han önskar att det hade funnits en liknande bok under hans uppväxt.

”Det här är boken som jag önskar att jag kunde läsa när jag var ung. Men inte bara jag utan också mina föräldrar, min syster, mina lärare och mina kompisar.”

”Boken skildrar bråk, inre frustration, tvivel på livet, skuldkänslor men också tips om hur man omvandlar sin diagnos till en superkraft. Sanningen är att det verkligen är en superkraft. Den energi och ihärdighet vi diagnostiserade besitter är otrolig. Det finns inga höjder vi inte kan nå.”

Boken har redan fått ett varmt mottagande av kommentarerna på artistens Instagramkonto att döma.

”Köpa hem till familjen”

”Den ska jag köpa hem till familjen.. 15-åriga dottern håller precis på att utredas efter en lång kamp med skolan.”, skriver en.

”Har sett fram emot denna bok länge! Har också adhd men fick min diagnos när jag var 9 år gammal (är snart 20 nu), vilket gör att våra historier skiljer sig åt på så många olika nivåer, vilket jag tycker är extremt intressant. Jag tycker att det är otroligt viktigt att du gör denna boken och hoppas att jag också en dag kommer får skriva min historia i bokform! Fortsätt med det du gör, för du gör ett grymt jobb!❤”, skriver en annan.

Simon Sköld, professionell MMA-utövare och pojkvän till deckardrottningen Camilla Läckberg, tillägnar ett helt Instagraminlägg åt sin nyblivne författarkompis.

”Viktor är en inspirerande person på sååå många sätt! Stort grattis till dig!!!”, skriver han och nämner även att han tror och hoppas att boken kan hjälpa många med tankar kring adhd.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna som talat ut om sina diagnoser

ÄMNEN I ARTIKELN

Viktor Frisk

Adhd