”Making a murderers” Steven Avery förkrossad efter mammans död: ”Min värsta mardröm”

Uppdaterad 2021-11-18 | Publicerad 2021-07-09

Steven Avery tillsammans med föräldrarna Allan och Dolores.

Morddömde Steven Avery från ”Making a murderer” har sorg.

På torsdagen dog hans mamma Dolores Avery.

– Att förlora mina föräldrar innan jag släppts är min värsta mardröm, säger Avery, 59, till TMZ.

Steven Avery, huvudpersonen i Netflix-serien ”Making a murderer”, har drabbats av sorg. På torsdagsmorgonen dog hans mamma Dolores Avery. Det bekräftar Averys advokat Kathleen Zellner i ett meddelande till hans fans, skriver TMZ.

”Han behöver er support nu mer än någonsin,” skrev Zellner i meddelandet och bifogade adressen till Averys fängelse för den som vill skicka några stöttande ord.

Enligt Averys bror Earl Avery hade mamman drabbats av demens och legat för döden i tre veckor. Han sa att det gått uppemot nio månader sedan hon senast pratat med Steven.

Den 31 oktober 2005 mördas Teresa Halbach, 25, och Steven Avery grips.

”Min värsta mardröm”

Steven Avery, som avtjänar ett livstidsstraff för mordet på fotografen Teresa Halbach 2005, har kommenterat mammans död hos TMZ.

– Att förlora mina föräldrar innan jag släppts har alltid varit min värsta mardröm. Nu har det hänt. Jag oroar mig över att min pappa inte ska leva så länge att han får se mig som en fri man, säger Steven Avery, som fyller 59 på fredagen.

– I dag förlorade jag den person som jag mest av allt ville ta hand om och ge ett bättre liv när jag är frisläppt. Jag kan inte sätta ord på smärtan jag känner över att förlora min mamma.

Dolores Avery blev 83 år gammal.


ANNONS