Ed Sheeran backas av regissören: ”Gjorde ett bra jobb”

NÖJE

I premiäravsnittet av Game of Thrones sjunde säsong gjorde Ed Sheeran skådespelardebut.

Framträdandet har kritiserats hårt av tittarna.

Nu försvarar seriens regissör artistens prestation.

1 av 2 | Foto: Helen Sloan / TT / NTB Scanpix
Ed Sheeran och Maisie Williams i premiäravsnittet av ”Game of thrones”

I dagarna hade den hyllade fantasyserien ”Game of thrones” premiär. Men det var inte bara denna seriens sjunde säsong som tittarna sett fram emot. Det har nämligen länge varit känt att sångaren Ed Sheeran skulle ha en mindre roll i premiäravsnittet. För sina skådespelarprestationer har ”Shape of you”- sångaren dock sågats skoningslöst i sociala medier.

Försvaras av regissören

Det har gått så långt att avsnittets regissör Jeremy Podeswa känt sig manad att uttala sig.

– Jag tycker Ed gjorde ett underbart jobb. Han är en underbar skådespelare och en underbar person. Han passade för rollen eftersom karaktären skulle sjunga. Om folk inte hade vetat vem Ed var så hade de inte reagerat på det. Hela spektaklet verkar komma av saker som ligger utanför serien. I seriens värld gjorde han ett underbart jobb, och han ser ut att höra hemma i den världen, säger han till Newsweek enligt Contactmusic.

Gjorde ett bra jobb

Jeremy Podeswa tillägger att han var förvånad över de negativa reaktionerna och tror att de beror mycket på att tittarna förknippar Ed med något så annorlunda än just Game of thrones. Han uppger även att de är glada över att ha gett rollen till Ed.

– Ed är en så fantastisk kille, han är så genuin och jordnära. Han kom in i detta med goda avsikter och gjorde ett bra jobb och sjöng bra.

ARTIKELN HANDLAR OM