Kylie Jenner

Därför tror fansen att Kylie Jenner redan har fått barn

Teorierna sprids på TikTok och Instagram

Av: 

Stina Dahlgren

Kylie Jenner.
Kylie Jenner.

NÖJE

Fansen är övertygade om att Kylie Jenner redan har fått sitt andra barn.

Här är teorierna som sägs ska bevisa att stjärnan redan är tvåbarnsmamma.

I september avslöjade realitystjärnan och affärskvinnan Kylie Jenner, 24, att hon och rapparen Travis Scott, 30, väntar barn. Paret har sedan tidigare dottern Stormi Webster, 3, ihop.

Kylie Jenner dolde hela sin förra graviditet, och avslöjade ingenting förrän Stormi var född. Nu tror fansen att hon även denna gången håller saker och ting hemligt.

På sociala medier sprids nu olika teorier som alla ska visa på att Kylie Jenner redan har fått sitt andra barn.

Flygplansteorin

Den första teorin kommer från en flygresa som Jenner gjorde i början av januari. När realitystjärnan klev av planet gjorde säkerhetsvakter allt för att dölja henne med filtar. Fansen menar nu att de skuggor som syns igenom filtarna ser ut som Kylie – som håller i ett spädbarn.

Dessutom får höggravida kvinnor inte flyga, och enligt beräkningar borde Jenner i allra högsta grad vara höggravid vid det här laget. Fansen tror därför att Jenner har lurat alla, igen, och redan fött barnet.

Emily on TikTokEmily on TikTok

Nappflaskan förvirrar

I mellandagarna postade Kylie Jenners syster Kourtney Kardashian bilder på familjen som alla umgicks tillsammans. Även hennes fästman Travis Barker postade bilder från familjemyset.

På en av hans bilder syns en nappflaska för bebisar stå på bordet. Eftersom det inte finns någon bebis i familjen Kardahsian för tillfället är fansen nu övertygade om att den tillhör Kylie Jenners bebis.

Korta naglar – igen

Kylies naglar avslöjade tidigare i år att hon var gravid. Nu verkar det som att de eventuellt kan ha avslöjat att hon redan fött barn – om teorin stämmer.

Jenners nagelstylist har lagt upp en bild på stjärnans naglar. Vanligtvis pryds hennes händer av långa, färgglada varianter. Den här gången valde hon kortare naglar med en klassisk fransk manikyr. Fansen tar nu det som ett tecken på att Jenner har ett litet spädbarn där hemma. Den senaste gången hon ska ha haft korta naglar var nämligen när dottern Stormi föddes.

ANNONS

Uppvakta mamma med en fantastisk bukett på Mors dag! Extra lyxig gåva fylld med belgiska praliner.

Extern länk från Interflora.se

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

”Hon är drottningen av märkliga huvudbonader”

ÄMNEN I ARTIKELN

Kylie Jenner

Travis Scott