Magdalena Graaf

Louie Marti och Magdalena Graafs stormiga förlovning

”När man har rutit ifrån är det fantastiskt försoningssex!”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Det har slått gnistor på mer än ett vis i Magdalena Graaf och Louie Martis förhållande.
Det har slått gnistor på mer än ett vis i Magdalena Graaf och Louie Martis förhållande.

NÖJE

Slut eller inte?

I en exklusiv intervju med Aftonbladet berättar Louie Marti om kärlekskaoset med Magdalena Graaf.

– Magdalena är en kvinna med temperament. Jag är mer som en stor, tjock hund som skäller när det behövs och hon är mer som en liten ettrig chihuahua.

Det var i oktober som Magdalena Graaf och skådespelaren Louie Marti förlovade sig på en kebabrestaurang i Stockholm. Så sent som i julas var Aftonbladet på besök hos de blivande makarna i Täby.

– När man vet att det är rätt så är det bara att köra, sa Magdalena Graaf då och Louie Marti berättade om den starka kärleken:

– Redan efter en vecka sa jag att jag älskar henne.

Magdalena Graaf visar upp förlovningsringen.

Men så sent som förra veckan stod det plötsligt klart att de inte längre följer varandra på Instagram. Det i kombination med att Louie Marti nyligen poserade på en bild utan sin förlovningsring har fått många följare att spekulera i att relationen är över.

Magdalena Graaf har i samband med det skrivit flera kommentarer på hans Instagram, som flera följare dock hävdar är sarkastiska.

”Wow!! Du är sååå rolig. Inget kvinnligt öga är skratt-torrt GUUUUD va jag äskar dig. Du är så stark, förträfflig, igenkännande och underbar. Tack för att jag får vara kvinnan i ditt liv”, skrev hon bland annat.

De har båda varit relativt fåordiga om vad som har hänt, men under onsdagen får Aftonbladet en exklusiv pratstund med Louie Marti som ger sin syn på saken.

– Vi är tillsammans. Men Magdalena är inte van vid att någon ryter ifrån. Hon är van vid de söta stekarna på Östermalm hon har varit med förut. Jag är en kille som är gammeldags och jag älskar det här old school-tänket. Det vet hon om och det har hon även skrivit om. Men jag ryter ifrån om det väl behövs.

Magdalena Graaf har också kommenterat det faktum att Louie Marti visade upp sig utan sin ring med att det möjligtvis handlade om en festkväll på stan med kompisarna och att han kanske hade glömt den.

– Hon har sagt att jag tog av mig ringen när jag var på Stureplan. Det är långt ifrån sanningen. Bara för att jag inte har ringen på fingret på en bild på Instagram betyder det inte att vi inte älskar varandra. Jag älskar Magdalena mer än allt och tycker att hon är en fantastisk människa.

Louie Marti är trots allt skämtsam i tonen när han berättar om den rådande situationen.

– Om man inte är på sin vakt kan hon sluka en. Magdalena är en kvinna med temperament. Jag är mer som en stor, tjock hund som skäller när det behövs och hon är mer som en liten ettrig chihuahua. Vi är fortfarande tillsammans och jag avgudar och älskar henne.

– En annan sak med Magdalena… När man har rutit ifrån är det fantastiskt försoningssex! Jag vill också poängtera att hon är en fantastisk mamma till barnen. Jag vill inte svartmåla henne och få folk att tro att hon är en psykopat. Haha! Vi är helt enkelt ett roligt par och folk ska inte tro något annat. Vi älskar varandra och är ihop.

Många har noterat att ni inte längre följer varandra på Instagram?

– Hon har slutat följa mig. Men jag hade ingen aning om att jag hade slutat följa henne. Det tar väl inte många dagar innan hon börjar följa mig igen.

Aftonbladet har också varit i kontakt med Magdalena Graaf.

– Det är klart vi är ihop och vi älskar varandra.

Hon kommenterar också det faktum att de inte längre följer varandra på Instagram.

– Ibland blir det väl så att man ledsnar på varandra. Det är mer skevt att folk sitter och tittar på vilka som har avföljt varandra än tvärtom. Jag kommer nog avfölja Louie minst tjugo gånger innan året är slut. Haha!

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet USA” säsong elva – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Magdalena Graaf

Louie Marti