Jenny Alversjö: Vill inte att det ska gå en dag till utan honom

Nu blir TV4-programledaren sambo med Anders Bernunger

Jenny Alversjö och kärleken Anders Bernunger.
Jenny Alversjö och kärleken Anders Bernunger.

Efter två år tillsammans har de nu valt att ta relationen till nästa steg. 

Nu berättar TV4:s programledare Jenny Alversjö om sambolyckan med kärleken Anders.

– Jag vill inte att det ska gå en dag till utan honom. 

Det var hösten 2019 som TV4:s programledare Jenny Alversjö berättade att hon hade mött kärleken i Anders Bernunger.

– Anders är fantastisk och gör mig så glad och trygg. Vi har träffats ett tag men har velat hålla det för oss själva, sa hon då till Aftonbladet.

Så sent som förra sommaren förklarade Jenny Alversjö att de bodde på varsitt håll och att de inte kände någon större stress över att bli sambor. 

Men nu ska det bli ändring på den saken. I veckans avsnitt av podcasten ”45 minuter AV” som Jenny Alversjö har med stjärnkocken Erik Videgård avslöjar hon att de har beslutat sig för att ta relationen till nästa steg.

– Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul, sa hon bland annat.

”Vill inte att det ska gå en dag till utan honom”

När Aftonbladet når Jenny Alversjö berättar hon om glädjen.

– Det känns jättehärligt, jag är så himla glad och lycklig. Det är något som vi har väntat på ganska länge. Men det är som med allt annat i livet, var sak har sin tid. Men nu har vi väntat klart och det känns jättebra. 

Jenny Alversjö och kärleken Anders Bernunger.
Jenny Alversjö och kärleken Anders Bernunger.

Jenny Alversjö fortsätter: 

– Vi har velat bo ihop länge, men saker måste falla rätt också. Men vi vill dela vardagen ihop, och jag vill inte heller att det ska gå en dag till utan honom. 

Det låter som du är väldigt kär och lycklig?

– Ja, det är jag faktiskt. Det känns jättebra. 

Ska renovera ihop

Men det dröjer ett tag innan de flyttar in då lägenheten har ett renoveringsbehov. 

– Så är det. Men när jag renoverade min nuvarande lägenhet lärde jag mig mycket, så det ska bara bli roligt att få göra det igen. Lägenheten är från sekelskiftet och är så otroligt fin och har väldigt mycket karaktär. Vi är överens om att vi vill jobba med den karaktären, och inte mot den. Vi är också överens om vilken känsla vi vill skapa. 

Delar ni inredningssmak? Sådant kan ju annars sätta det bästa förhållandet på spel.

– Haha! Jo, men det gör vi nog i grunden. Men vi har nog påverkat varandra, jag har lärt mig uppskatta saker som Anders gillar och vice versa. Det är fint, även om jag tycker man måste få ha sin egen smak också. Det måste synas att det är vi som bor där och att det finns saker som jag tycker om och som han tycker om. 

Alversjö om stroken

Om några dagar är det två år sedan Jenny Alversjö drabbades av en stroke, och det har fått henne att reflektera över såväl det som hände som livet i stort.

– Nu på onsdag är det två år sedan och det gör att man tänker väldigt mycket på det, men även att livet är begränsat. Man har sin tid på jorden och för min del hade det kunnat ta slut då, men det gjorde det inte. Det gör att jag känner mig skyldig att ta vara på varje dag, och då vill jag inte leva en till dag utan Anders.

Publisert:

LÄS VIDARE