The Rolling Stones

Mick Jagger sjuk – Stones turné skjuts upp

Av: 

TT

Benjamin Andrée

NÖJE

Rolling Stones frontman och sångare Mick Jagger har blivit sjuk och bandet tvings skjuta upp hela sin turné i USA och Kanada.

Jagger måste nu opereras och räknar med minst 12 veckors vila.

– Jag kommer att jobba väldigt hårt för att komma tillbaka till scenen så snart som möjligt, skriver Mick Jagger på Instagram.

Rockbandet har skickat ut ett pressmeddelande där de inte avslöjar vilken sorts sjukdom det rör sig om, men att rockikonen förväntas bli fullt återställd.

I samband med att Jagger gjorde en läkarundersökning på uppmaning av sitt försäkringsbolag inför turnén upptäcktes att han behövde opereras, skriver The Mirror.

Enligt uppgifter behöver stjärnan minst 12 veckors vila innan han är tillbaka.

"Mick Jagger har fått rådet av läkare att inte åka på turné just nu eftersom han behöver medicinsk behandling", lyder pressmeddelandet.

Mick Jagger själv, som fyller 76 år i juli, skriver i ett inlägg på Instagram att han är ledsen att göra fansen besvikna.

"Jag kommer att jobba väldigt hårt för att komma tillbaka till scenen så snart som möjligt."

Bandkollegan Ron Wood, 71, tackar också fansen samtidigt som han skickar ett hälsning till Jagger. I ett inlägg på Twitter där han postar en emoji föreställande en arm med spänd bisceps till Jagger skriver han till fansen:

“Vi kommer sakna er under de närmaste veckorna, men vi ser fram emot att ses snart igen. Tack för alla peppande meddelanden, det betyder väldigt mycket för oss.”

Rolling Stones tvingas ställa in 17 konserter från den 20 april i Miami till den den 29 juli i Burl’s Creek i Kanada på den pågående ”No filter tour”.

Bandet skulle ha gjort spelningar i New Jersey, Chicago, Denver, Washington DC, Seattle, Philadelphia och i Foxborough, Massachusetts.

De som redan köpt biljett till konserterna kommer att bli ombokade till senare datum, skriver turnéarrangören.

ANNONS EXTERN LÄNK

Varumärket alla pratar om! Fynda träningskläder i Strongers outlet. Upp till 50% rabatt och fri frakt.

Stronger

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

The Rolling Stones

LÄS VIDARE

Mick Jagger ska hjärtopereras

ÄMNEN I ARTIKELN

The Rolling Stones

Mick Jagger