Irving om kritiken mot Lazár: ”Jag tycker inte hon tar nog hänsyn”

avBenjamin Andrée

Nöjesbladets läsare reagerade starkt på Cecilia Lazárs poängsättning i fredagens ”Let’s dance”.

Sju av elva bidrag fick tre poäng vardera av Lazár.

– Jag är inte Cecilia, men jag tycker inte att hon har tagit nog hänsyn till parens utveckling, säger juryns ordförande Tony Irving till Nöjesbladet efter sändningen.

Efter fredagens omgång av ”Let’s dance” var det många av Nöjesbladets läsare i livechatten som irriterades sig på att jurymedlemmen Cecilia Lazár, till synes lite ”slentrianmässigt”, gav sju av elva tävlande samma antal poäng.

Med undantag av Kristin Kaspersen, LaGaylia Frazier, Fab Freddie och Thomas Ravelli så gav Lazár samtliga danspar tre poäng vardera.

Läsarna menar dock att alla dansparen inte alls var så jämna.

”Så irriterad att Cecilia Lazár ger bara treor till alla”, skrev en läsare.

En annan läsare skrev: ”Nu får ni ge Lazár fler sifferspadar. Eftersom hon bara fått en med siffran 3” och ytterligare en skrev ”Varför ger Cecilia alla 3 poäng?”

Andra läsare blev mer irriterade och gick på lite hårdare: ”Vad är felet med lazar??? Hon är ju inte alls i balans med Ann o Tony!!!!” och ”Lazar är inte bra, varför i hela friden tog man bort Dermot?”

Foto: CAROLINA BYRMO_
”Let’s dance”-juryn, från vänster Cecilia Lazár, Ann Wilson och Tony Irving.

Juryns ordförande Tony Irving ger sin syn på saken.

– Jag kan säga så här, vi dras med i en resa och som jury kan du välja att se individens utveckling och ta hänsyn till utveckling i prestationen eller bara se kvällen för sig själv och inte ta hänsyn till utveckling, säger han till Nöjesbladet efter sändningen.

– Jag är inte Cecilia, men jag tycker inte att hon har tagit nog hänsyn till parens utveckling. Redan nu kan vi se den och det är värt något.

Nöjesbladet har sökt Cecilia Lazár.

Minns du alla vinnare av Let’s Dance? 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM