17-åriga rapparen Bhad Bhabie ute ur rehab: ”Behövde paus”

Uppdaterad 2023-12-04 | Publicerad 2020-06-21

Danielle Bregoli, känd som Bhad Barbie.

Bhad Bhabie är ute ur rehab.

Den 17-åriga rapparen tillbringade 30 dagar på kliniken, enligt källor till TMZ.

– Jag behövde en paus, säger hon själv i en video på Instagram stories.

Den amerikanska rapparen Bhad Bhabie, som egentligen heter Danielle Bregoli, las in på behandlingshemmet för att bearbeta traumatiska barndomsminnen och få hjälp med sitt beroende av receptbelagda piller.

”De senaste veckorna har hon varit på en klinik där hon fått och fortsätter att få professionellt stöd”, skrev hennes management i början av juni på Instagram.

Sedan i onsdags är hon ute ur rehab efter att ha avklarat en 30-dagarsbehandling, skriver TMZ.

”Behövde ta avstånd”

Källor till sajten säger att hon mår toppen och att hennes huvudfokus nu är på musiken.

Under torsdagen publicerade Danielle Bregoli en bild på sig själv på Instagram, och i en video på Instagram stories sa hon att rehab behövdes för att hon skulle få en paus.

– Jag hade mycket i mitt privatliv och behövde ta avstånd från vissa personer.

Blev känd över en natt hos Dr Phil

Danielle Bregoli blev känd över en natt efter sitt utspel när hon medverkade i ”Dr Phil” som 13-åring, för att hennes mamma ville att dottern skulle sluta begå brott och vara mer respektfull.

Under programmet visade Danielle Bregoli just hur respektlös hon kunde vara, varpå publiken skrattade högt över situationen.

Danielle Bregoli, mycket upprörd över publikens skratt, sa då ”catch me outside how about that”, ungefär ”vi ses utanför”.

Ögonblicket blev snabbt en väldigt populär meme.

Gjort succé

Spola fram till nu och Danielle Bregoli har gjort succé som rappare och har signerat ett multimiljondollar-skivkontrakt. Dessutom är hon den yngsta kvinnliga rapparen någonsin att ta sig in på den amerikanska Billboardlistan med sin debutsingel ”These heaux” och har fler än 18 miljoner följare på Instagram.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln