David Hellenius och Tilde de Paula Eby slutar i ”Let’s dance”

David Hellenius och Tilde de Paula Eby slutar som programledare i ”Let’s dance”.

Det berättade programledarna själva i finalavsnittet.

”Jag har gjort det här i 15 år nu så ska bli spännande och kul att få lägga all tid på mina andra program nu”, skriver David Hellenius i ett sms.

”Let’s dance”-resan är över för David Hellenius och Tilde de Paula Eby.

– Något som också är väldigt speciellt för oss Tilde är att det är sista gången som vi leder det här programmet, säger David Hellenius i finalen.

”Jag har gjort det här i 15 år nu så ska bli spännande och kul att få lägga all tid på mina andra program nu. Jag var med första säsongen av Let's dance så nu återstår det att se om jag kommer göra samma femtonåriga resa med ’The masked singer’ framöver!", skriver David Hellenius i ett sms.

”The masked singer” går ut på att 12 kändisar tävlar i sång, men helt förklädda och maskerade. Programformatet har gjort succé i flera andra länder tidigare och kommer att sändas i TV4 framöver.

Tilde de Paula och David Hellenius lämnar ”Let’s dance”.
Tilde de Paula och David Hellenius lämnar ”Let’s dance”.

Tilde: Fattat beslutet tillsammans

Tilde de Paula Eby skriver:

”Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i ’Let’s dance’! Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans, jag och David älskar ju att jobba ihop! Det som är positivt med det hela är att det är bra att fler kommer få uppleva hur kul det är att programleda ’Let's dance’!”

Fia Fång, exekutiv producent för ”Let’s dance”, säger att det har varit en lyx att ha duon som programledare.

”Hur nästa säsong kommer att se ut ser vi fram emot att få återkomma kring”.

Tony Irving: ”Kommer sakna”

Juryordförande Tony Irving och David Hellenius har jobbat med ”Let’s dance” lika länge. Han säger att han kommer att sakna honom.

– När jag kom till ”Let’s dance” var David redan en etablerad programledare och en otrolig underhållare. Och tack vare hans professionalitet har jag kunnat växa i min roll. De här 15 åren har varit en fantastisk upplevelse och jag kommer att sakna David.

Tony Irving säger att Tilde de Paula Eby tog med sig en värme in i programmet under sina fyra år som programledare.

– Vi kommer att sakna henne otroligt mycket och hon är en av de bästa människorna jag någonsin jobbat med.

Han ser fram emot hur det blir framöver i programmet.

– TV4 kommer att hitta två andra personer som tar rollen och det kommer att bli en förnyelse i ”Let’s dance”. Vi kommer att sakna Tilde och David men det blir också spännande att se vad som kommer.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE