Ghislaine Maxwell gav stjärnskådisen oralsex

”Älskade att skryta om sina möten med olika älskare”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:

Ghislaine Maxwell misstänks ha värvat minderåriga flickor till den nu döda pedofilen Jeffrey Epstein.

Nu framkommer det nya detaljer.

Hon ska ha skrutit om att hon gav skådespelaren George Clooney oralsex, skriver Page Six.

Ghislaine Maxwell, 58, var "fnittrig som en skolflicka" efter att ha utfört oralsex på skådespelaren George Clooney, 59, inne på en toalett vid ett större evenemang, skriver Page Six.

”Skulle kunna tro att hon var nästa kronprinsessa”

Hon ska ha skrutit om oralsexet för ett av de påstådda offren, Virginia Giuffre, skriver The Sun som hänvisar till domstolsdokument.

”En gång kom hon tillbaka, fnittrig som en skolflicka, med en explosion av nyheter. Med all uppbyggnad och spänning i hennes röst skulle man kunna tro att hon var nästa kronprinsessa. Men hon hade gett George Clooney oralsex inne på en toalett vid något evenemang. Det släppte hon aldrig”, skriver Giuffre om Maxwell i sin bok.

George Clooney.
Foto: AP Foto : DAVIT HAKOBYAN 
George Clooney.

Älskade att skryta

Det är ännu inte fastslaget var eller när det sexuella mötet inträffade. Men i ”The Billionaire Playboy’s Club”, som boken heter, skriver Giuffre att Maxwell ”älskade att skryta om sina möten med olika älskare”.

Maxwell, som var älskarinna till den numera döde pedofilen Jeff Epstein, misstänks för sexhandel efter att hon ska ha hjälpt honom lura minderåriga flickor som Epstein sedan förgrep sig på.

Foto: Bebeto Matthews / TT NYHETSBYRÅN
Virginia Giuffre fick höra om Ghislaine Maxwells sexuella möten.
Publicerad:

LÄS VIDARE