Robert Pattinson

Han är världens vackraste man

”Fysisk perfektion”

Av: 

Olle Kvarnsmyr

HAKAN!
HAKAN!

NÖJE

Vem är egentligen världens vackraste man? Plastikkirurgen Julian De Silva har tagit fram en vetenskaplig metod för att mäta snygghet.
– Han har en helt underbart mejslad käke, säger plastikkirurgen om vinnaren.

Plastikkirurgen Julian De Silva har tagit fram en slags datoriserad kartläggningsteknik för att mäta snygghet enligt det ”gyllene snittet”. Den vetenskapliga metoden ska visa på en slags fysisk perfektion.

Hel skrälldus med snygga kändisar

När läkaren Julian De Silva matade in en hel skrälldus med snygga kändisar i den datoriserade snygghetsmätaren kom svaret på vilken herre som är den snyggaste av alla. Snyggast blev skådespelaren Robert Pattinson, mest känd som den lite mystiska vampyren ”Edward” i ”Twilight”-filmerna. Pattinson är snart även aktuell som den nya Batman.

– Han är en klar vinnare när alla ansiktselement mättes för fysisk perfektion. Pattinson har klassiskt formade drag och en helt underbart mejslad käke säger den gode doktorn Julian De Silva till Daily Mail.

Robert Pattinson - pudding no:1

Redan de gamla grekerna

Den brittiska skådespelarens näsa, läppar, kind, käke och ansiktsform mättes mot alla andra kända puddingar och Pattinson kom närmast de gamla grekernas idé om det perfekta ansiktet.

– Den här nya datoriserade kartläggningstekniken låter oss lösa några av mysterierna med vad det är som gör någon fysiskt vacker, säger Julian De Silva.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

Baftagalan 2020: De var bäst klädda

ÄMNEN I ARTIKELN

Robert Pattinson