Kvarlevor hittade i Oregon – tros vara ”Seinfeld”-skådis

Charles Levin har varit saknad sedan 8 juli

Skådespelaren Charles Levin har varit försvunnen sedan den 8 juli.

Nu tror polisen att man hittat hans kropp i södra delarna av Oregon.

– Det är med stor sannolikhet resterna efter Charles Levin, säger stadens avdelning för ”public safety” i ett uttalande.

Sök- och räddningstjänst har sedan den 8 juli letat efter skådespelaren Charles Levin, 70, efter att hans son anmält honom försvunnen i staden Grants pass.

Under lördagskvällen hittade man Levins bil på en väg som beskrivs som ”nästan ogenomtränglig”. I fordonet låg hans hund, Boo Boo Bear, död.

Hittade kvarlevor

En sökinsats i området påbörjades och efter några timmar hittade man mänskliga kvarlevor från en kropp som tros vara Charles Levin.

– På grund av omständigheterna så är det med största sannolikhet resterna efter Charles Levin, säger en talesperson för stadens avdelning för ”public safety” i ett uttalande. Det skriver LA Times.

Charles Levin har medverkat i flera tv-serier och filmer. Han är bland annat känd för rollen som Mohel i ”Seinfeld” och Elliot Novak i ”Alice”. Levin har även medverkat i Woody Allen-filmerna ”Annie Hall” och ”Manhattan”.


PODD: Aftonbladet Daily om R Kellys uppgång och fall

Aftonbladet Daily går igenom fallet R Kelly tillsammans med Nöjesbladets Magnus Sundholm. Tidigare i år släpptes dokumentären ”Surviving R Kelly”, en dokumentär där flera kvinnor gick ut och berättade om sina relationer med en av världens största artister. Nu står stjärnan åtalad för flera fall av sexuella trakasserier och övergrepp.
 Lyssna:  iTunes (iPhone)  Acast  Spotify

Lyssna på podden genom att
⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln