Penny Parnevik

Penny Parnevik om bröllopet och bebisplanen

Av: 

Anna Shimoda

Hans Shimoda

NÖJE

I sommar gifter sig Penny Parnevik och Douglas Murray.

Nu kan Aftonbladet berätta att bröllopet kommer äga rum på farfar Bosse Parneviks 1600-talsherrgård Tuna Gård.

– Det känns jättekul och något jag har velat ända sedan jag var en liten flicka och nu blir drömmen verklighet.

I fredags var det som bekant premiär för årets säsong av ”Let’s Dance” och en av dem som har snört på sig dansskorna i vår är Penny Parnevik som inte hymlat med att det är en dröm att få vara med.

– Det är ännu roligare än vad jag trodde det skulle vara. Jag trodde nästan folk överdrev när de sa hur kul det är, men det är verkligen det, säger hon.

Däremot medger hon utan omsvep att hon blev besviken över att hon och danspartnern Jacob Persson fick så låga poäng totalt sett att de ligger i botten.

– Premiären var jättekul och jag är väldigt stolt över mig själv men självklart blev jag ledsen efter resultatet.

Nu hoppas Penny Parnevik på högre poäng och att hon får vara kvar i tävlingen så länge som möjligt. Men oavsett hur det går har hon onekligen något stort att se fram emot.

Douglas Murray och Penny Parnevik.

I sommar gifter hon sig med fästmannen Douglas Murray och enligt uppgifter till Aftonbladet sker det i mitten av juli och platsen blir farfar Bosse Parneviks och farmor Gertie Parneviks jättelika naturskönt belägna 1600-talsherrgård Tuna Gård i Österskär utanför Stockholm med jättelik sjötomt.

– Det stämmer! Det känns jättekul och något jag har velat ända sedan jag var en liten flicka och nu blir drömmen verklighet. Det känns så coolt, pappa och alla hans syskon har haft sina bröllopsfester där så det är lite historiskt i vår släkt att man har bröllopet där, även om de inte hade själva ceremonin där. Jag ville verkligen anamma den traditionen, det är ett superfint ställe och jag kan inte tänka mig något bättre ställe att ha bröllopet på.

Penny Parnevik berättar att farfar Bosse Parnevik med all säkerhet kommer ha en central roll under den stora dagen och att han och Gertie Parnevik är med och planerar bröllopet.

– Både farmor och farfar är lite äldre nu och tycker det är kul när det händer lite saker. De ser verkligen fram emot allt och har varit med på vissa planeringsmöten. Det betyder väldigt mycket för mig och farfar kommer säkert hålla massa tal under bröllopsfesten och kanske göra någon show. 

Penny Parnevik deltar i ”Let’s dance” 2020.

Är ni nervösa?

– Nej, bara förväntansfulla. Nu när man fått barn… Vi är ju en familj och Atticus är vårt allt. Därför känner man inte samma nervositet, men visst är det pirrigt. Men det känns jättekul att gifta sig. Vi har ju varit förlovade länge nu, åtminstone med amerikanska mått mätt. Men sedan föddes ju Atticus och då blev det lite svårare att planera. Men jag har alltid velat ha ett stort drömbröllop och det vill Douglas också. 

Penny Parnevik är dock medveten om att coronaviruset i värsta fall kan sätta käppar i hjulet för den stora dagen.

– Jag hoppas verkligen att det vänder så vi kan ha vårt drömbröllop. Annars får vi se vad vi gör. 

Bröllopsklänningen är hur som helst under produktion och det är Valerie Aflalo som står bakom designen.

– Valerie ritar upp min klänning. Hon är skitduktig och jättehärlig och gör exakt det jag vill och kommer också med skitbra tips.

Atticus föddes ju i somras. Är ni sugna på fler barn?

– Vi vill absolut ha fler barn! Jag känner att så fort vi har gift oss vill jag köra igen. Om vi har turen att kunna bli gravida igen så hoppas jag det sker efter bröllopet. 

Det kanske rentav blir en bröllopsnattsbebis?

– Ja, verkligen! Det skulle vara härligt om det blev så!

ANNONS

Beställ muminmuggen Fiske till Mumindagen - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Penny Parnevik

LÄS VIDARE

Penny Parnevik om familjeplanen: ”Vill ha fler barn”

ÄMNEN I ARTIKELN

Penny Parnevik

Douglas Murray

Let’s dance