Hank Williams Jr:s dotter död i bilolycka

Countrystjärnans dotter voltade med bilen – maken förd till sjukhus med svåra skador

Uppdaterad 2020-06-22 | Publicerad 2020-06-15

Hank Williams Jr på scen i Los Angeles.

Hank Williams Jr:s dotter har dött i en bilolycka.

Katherine Williams-Dunning satt vid ratten när fordonet kördes över vägens mittlinje och voltade.

Hennes make skadades svårt i olyckan, uppger People.

Det gifta paret bogserade en båt i delstaten Tennessee på lördagskvällen när bilen kördes över på fel sida vägen och voltade.

Enligt People dog Katherine Williams-Dunning, 27, i olyckan. Hennes make Tyler Dunning, 29, skadades svårt och fördes till sjukhus.

– Det här är en pågående utredning och fler detaljer kommer att avslöjas senare, säger en polistalesperson till The Paris Post-intelligencer enligt People.

Musikerfamilj

Katherine Williams-Dunning är barnbarn till countrylegendaren Hank Williams som dog 1953 bara 29 år gammal och dotter till Hank Williams Jr, 71, också med en omfattande musikkarriär som sträckt sig över 50 år.

Katherine Williams-Dunning syskon Hank Williams III, 47, Holly Williams, 39 och Sam Williams, 23, är också artister alla tre. Sent på lördagskvällen, innan det stod klart att bilolyckan tagit systerns liv, vädjade Sam Williams till sina följare att be för henne i flera sociala medier-inlägg.

”Min syster och svåger har varit i en fruktansvärd olycka. Snälla be för dem så hårt det går”, skrev han enligt People.

”Min underbara lillasyster”

Under söndagen hyllade Holly Williams sin syster:

”Jag saknar ord. I fredags morse övertalade jag familjen till att ta den här bilden och jag hade ingen aning om att det skulle bli får sista tillsammans med min underbara lillasyster”, skrev hon på Instagram till en bild där såväl Holly och Katherine syns tillsammans med Hank Williams Jr, hans fru Mary Jane Thomas och Katherines båda barn.

Till skillnad från sina syskon valde Katherine Williams-Dunning inte musiken utan drev istället ett klädföretag. Hon och maken gifte sig i oktober 2015 och hade två barn, sonen Beau Weston, 5, och dottern Audrey Jane, 2.

Enligt Holly Williams Instagram-inlägg har Tyler Dunning vaknat på sjukhuset, men det finns inga uppgifter om omfattningen av hans skador efter olyckan.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln