Rickard Olsson fortsatt sjuk – Lotta ersätter

Engberg tar över Bingolotto i påsk: ”Ingen anledning att chansa”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Lotta Engberg fortsätter leder Bingolotto i påsk.

Rickard Olssons förkylning gör att han stannar hemma från jobbet ännu en helg.

– Vi tar det säkra före det osäkra, säger han i ett pressmeddelande.

Hon är den ständiga vikarien i Bingolotto och brukar gärna hoppa in när ordinarie programledare är sjuk eller har semester. Nu får Lotta Engberg, 57, fortsätta ännu en sändning efter att redan förra veckan ha ersatt Rickard Olsson, 53, som blivit förkyld.

I ett pressmeddelande skriver Folkspel, som är ansvariga för Bingolotto, att Rickard Olsson är på bättringsvägen men fortfarande täppt i näsan och därför tar det osäkra före det osäkra med tanke på coronapandemin. Det får bli en helg i soffan istället för framför tv-kamerorna.

Rickard Olsson är fortfarande sjuk.
Rickard Olsson är fortfarande sjuk.

”I det läge vi befinner oss”

– Inga andra tecken på något annat än täppt i näsan. Men vi tar det säkra före det osäkra. I det läge vi befinner oss finns det ingen som helst anledning att på något vis chansa. Jag håller mig hemma även den här veckan, tar fram duttpennan och käkar några ägg. Glad Påsk och ta hand om er, säger han i ett pressmeddelande.

Bingolotto intar tv-rutorna klockan 18 på söndag, påskdagen, med gästartisterna E-Type, Eric Saade och Babben Larsson.

– Det ska bli jättekul. Och vilket gäng jag får fira påsk med i studion. Goda vänner i studion och stora delar av svenska folket. Härligt, säger Lotta Engberg i pressmeddelandet.

Publicerad: