”Big brother”-Victoria knivrånad och hotad

Skakande orden direkt efter överfallet: ”Jag är så jävla rädd”

Publicerad 2020-12-16

Victoria Klöfver syntes i årets upplaga av ”Big brother”.

Victoria Klöfver gick med hörlurarna i när två män med munskydd överföll henne.

På Instagram vädjar den upprivna ”Big brother”-profilen om tips som kan leda till att rånarna grips.

– De tog mitt bankkort och min kod och allting och hotade mig med kniv, säger hon mellan tårarna.

På Instagram har hon lagt upp flera videoklipp där hon strax efter överfallet berättar hur två män med munskydd hotade henne med kniv och tvingade ifrån henne bankkort och kod.

– För typ en och en halv timme sen blev jag knivrånad, säger hon och kämpar mot tårarna.

– Jag blev inte skadad, men de tog alla mina grejer förutom min mobil och min nyckel för jag hade dem innanför mina träningstights om nåt sånt här skulle hända. Men de tog mitt bankkort och min kod och allting och hotade mig med kniv och tog tag i mina kläder. Så polisen har tagit mina kläder nu för att se om de kan hitta dna.

Överfallen på eftermiddagen

Victoria Klöfver är uppriven när hon berättar om skräcken hon kände under överfallet, som inträffade i Sundbyberg omkring klockan 16 på tisdagseftermiddagen.

– Jag har aldrig mått så här, alltså trott att man ska dö så här mycket, säger hon i ett videoklipp på Instagram.

Efter rånet försökte Victoria Klöfver förgäves få hjälp från ett närliggande hus. När ingen var hemma där sprang hon vidare till nästa och lyckades få hjälp att larma polisen.

– De som rånade mig sa att de har mitt namn, för det står ju på mitt bankkort, och att de kommer hem till mig ikväll om det inte finns pengar på kortet. Och jag spärrade ju kortet, säger hon.

– Jag är så jävla rädd.

Per Fahlström, presstalesperson vid polisen i Region Stockholm, bekräftar polisinsatsen.

Maskerade sig med munskydd

Nu vädjar Victoria Klöfver till alla sina följare om hjälp med tips till polisen som kan leda till att gärningsmännen identifieras.

”Tydligen har fler blivit rånade av två killar med munskydd, inte bara i Sundbyberg. Om någon vet något snälla snälla hör av er till polisen”, skriver hon och ger också ett signalement på männen som överföll henne:

”Killarna hade bomberjacka på sig, munskydd, huva eller mössa tror jag, 170 cm långa aggressiva, väldigt lika varandra, mörka ögon”, skriver hon.

Per Fahlström, presstalesperson vid polisen i Region Stockholm, bekräftar polisinsatsen i Sundbyberg under tisdagskvällen efter att Victoria Klöfver lyckats slå larm.

– De här två gärningsmännen ska ha rånat henne med kniv på hennes personliga tillhörigheter och flydde sedan från platsen till fots. De ska ha haft munskydd och nån form av huvudbonader, de maskerade sig med munskydd alltså. Vi hade en polisinsats under kvällen, men vi har inte nån frihetsberövad i ärendet just nu, säger han.

När Aftonbladet når ”Big brother”-profilen Victoria Klöfver, 23, på onsdagsmorgonen är hon fortfarande för chockad för att orka prata.

”Jag sover hos en vän och har haft mardrömmar hela natten”, skriver hon i ett sms.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln