P3 Guld

Oscar Zia och Emma Mohlin inför helgens P3 guld: ”Känner liten press”

Av: 

Moa Malmqvist

NÖJE

På lördag intar årets P3 Guld plats för första gången Stockholm.

Galan leds av Emma Molin och Oscar Zia, som precis hämtat sig från ”Melodifestivalen”.

– Jag kommer att leda galan på mitt sätt, säger Zia.

Emma Molin, 41, och Oscar Zia, 24, leder galan.
Emma Molin, 41, och Oscar Zia, 24, leder galan.

På lördag tar P3 Guld plats i Elite Hotel Marina Tower i Stockholm, två månader efter utsatt datum. Leder den publikfria galan gör som bekant Oscar Zia, 24, och Emma Molin, 41. När Aftonbladet pratar med duon börjar nerverna tränga sig på.

– Lite nervös är jag över hur det kommer kännas att inte ha publik. Men vi var ju beredda redan i januari, så det känns som att man har fått landa lite i det, säger Emma Molin.

Oscar Zia säger att han känner sig förberedd efter ”Melodifestivalen” som han programledde tillsammans med Anis don Demina, 27.

– Men samtidigt får man komma ihåg att det är ett helt annat program. Jag är samma person, jag kommer att leda programmet på mitt sätt. Men det är klart att jag känner en liten press. Jag är inte i fokus även om jag absolut tänker att jag är det, berättar han.

”Fortfarande ovetandes”

Du fick ju mycket uppmärksamhet efter ”Melodifestivalen”, inte minst på sociala medier. Har du blivit väldigt uppvaktad?

– Helt ärligt... jag har jobbat så mycket sedan dess. Jag hoppade på en tv-serie direkt efter och vi har liksom filmat tio timmar om dagen. Så jag är fortfarande ovetandes och i och med att man inte är ute på krogen så har jag inte märkt av det där, svarar han.

Bland artisterna som ska uppträda på galan återfinns bland annat Zara Larsson, Hov1, Madi Banja och Miss Li.

– Det är ju något annat än det jag gjort innan, det är en prisgala liksom. Jag vet inte riktigt vilka förväntningarna är på en sådan här typ av gala, säger Zia.

–Det blir ju inte riktigt som att stå på en stor scen, eftersom det inte är publik men när man kommer in till en sådan här grej hjälper ju alla till att skapa stämningen. Jag älskar livekänslan. Det är som att gå på fest, menar Emma Molin.

Apropå det, blir det någon som helst efterfest i år?

– Nej det kan vi inte ha, så det är tråkigt. Jag och Emma kommer väl att sitta på något hotellrum och dricka vin, det är väl det. Jag har ju väldigt kul med henne, svarar Oscar Zia.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Emma Molin och Oscar Zia.
Publisert:

LÄS VIDARE

Svensk gangsterrap – en våldsam succé

ÄMNEN I ARTIKELN

P3 Guld

Oscar Zia

Emma Molin