Lady Gagas hundvakt från sjuksängen: ”Blodet blev till en pöl”

Sköts fyra gånger i bröstet

Han sköts och lämnades blödande på trottoaren.

Från sjukhussängen berättar Lady Gagas hundvakt om den våldsamma kidnappningen.

”En bil skyndade iväg och blod rann ur mina skottsår”, skriver han på Instagram.

Det har gått snart en vecka sedan Lady Gagas hundvakt Ryan Fischer sköts fyra gånger i bröstet, när två män kidnappade stjärnans två hundar Koji och Gustav.

Under måndagen gjorde Ryan Fischer sitt första uttalande sedan skjutningen förra veckan. På sociala medier lade han upp två bilder där han ligger märkbart tärd i en sjukhussäng, med andningstub, omslag och sår. I inlägget berättar han om nära-döden-upplevelsen och skulden han upplevt efter att inte ha kunna skydda Gagas franska bulldoggar.

Lady Gagas hundar blev kidnappade.
Lady Gagas hundar blev kidnappade.

”Blod rann ur mina skottsår”

Fischer kallar också den tredje hunden Asia, som inte kidnappades i överfallet, för en ängel och säger att han tog farväl av henne när han låg blödande på trottoaren, då han trodde att han inte skulle överleva.

”För fyra dagar sedan, när en bil skyndade iväg och blod rann ur mina skottsår, lade sig en ängel bredvid mig. Mina panikartade skrik blev lugnare när jag tittade på henne, trots att jag såg att blodet som blev till en pöl under hennes lilla kropp var mitt eget”

Ryan Fischer berättar fortsättningsvis att han är i en läkeprocess och försöker hålla sig undan det mediala rampljuset, men att han vill tacka alla de som visat sitt stöd.

”Tack för att ni håller mig jordad nu mer än någonsin. Och min mamma och bror som flög hit för att vara med mig”, skriver han i inlägget.

Tackar Lady Gaga

I slutet av Instagram-inlägget riktar han en särskild hälsning till Lady Gaga, som ännu inte kommenterat hundarnas hemkomst.

”Dina barn är tillbaka och familjen är hel ... vi gjorde det! Du har visat så mycket stöd under hela denna kris för både mig och min familj. Men ditt stöd som vän, trots din egen traumatiska förlust av dina barn, var orubblig. Jag älskar dig och tack”, skriver han.

Till en början var Fischers läge kritiskt, enligt Los Angeles-polisen, men i helgen meddelade Rolling Stone att han var på bättringsvägen och väntades överleva. Hundarna återfanns välbehålla i lördags av en kvinna som inte ska ha haft med kidnappningen att göra, uppgav polisen till AP.

Publisert:

LÄS VIDARE