Skådespelaren Rumer Willis ilska efter kroppskommentarerna

Följarna hånade henne för att hon var för smal och skrev att hon såg ut att ha en ätstörning.

Nu ryter skådespelaren Rumer Willis ifrån ordentligt.

”Att skriva i mitt kommentarsfält att jag är för smal eller att jag behöver äta är absolut inte till någon hjälp”, skriver hon på Instagram.

Skådespelaren Rumer Willis, 32, la upp en bild på Instagram där hon glatt poserade i gula kläder. Då fick hon en mängd negativa kommentarer om sin kropp. Följarna ansåg att hon var för smal.

”Du ser på gränsen till ohälsosam ut.”

”Håller med, ser inte hälsosamt ut.”

”Mager”, lyder några av kommentarerna.

Har ingen ätstörning

Nu ryter Rumer, som är dotter till Bruce Willis, 66, och Demi Moore, 58, ifrån. I en Instagram story läxar hon upp följarna rejält.

”Även om du tycker att det är ditt jobb eller till och med din rättighet att lämna ofiltrerade tankar och dömande ord om min kropp, som jag och alla andra kan läsa, så är det inte det”, skriver Rumer.

Skådespelaren säger att hon inte har någon typ av ätstörning. Och om hon hade haft det så hade hon än mindre önskat den typ av kommentarer som följarna lämnade.

”Att skriva i mitt kommentarsfält att jag är för smal eller att jag behöver äta är absolut inte till någon hjälp och det är dessutom extremt kroppsskammande.”

Rumer Willis uppmaning

Rumer uppmanar de som är oroliga över någon annans hälsa att istället skriva till dem privat eller prata med dem enskilt.

”Skicka ett dm och ha en riktig konversation med dem och fråga hur de mår och om de behöver ditt stöd istället för att posta offentliga kommentarer. Kroppsskammande av alla slag är något jag inte står för”, skriver Rumer Willis.

Rumer och hennes pappa Bruce Willis.
Rumer och hennes pappa Bruce Willis.
Publisert:

LÄS VIDARE