Läkaren avslöjar: Janet Jackson adopterade bort barn

NÖJE

Enligt Michael Jacksons läkare fick Janet Jackson barn med sin exman James DeBarge.
Barnet ska ha fötts i hemlighet och sedan adopterats bort, skriver Radar Online.

Enligt doktor Conrad Murray, Michael Jacksons läkare, har Janet Jackson fått ett barn i hemlighet på 80-talet och sedan låtit adoptera bort barnet.
Det berättar han i den avslöjande bok han skrivit.
Doktorn ska själv ha ha fått reda på hemligheten efter att Janets exmake, James DeBarge, berättat det för honom via ett brev, skriver Radar online.
”Conrad, jag kan inte hålla det här inom mig längre. Jag fick reda på att jag fick en dotter när jag var tillsammans med Janet”, ska det ha stått i brevet.

Sökte upp sin far

DeBarge och Janet gifte sig när stjärnan var 18 år gammal. Men efter bara ett år annullerades äktenskapet.
Enligt DeBarge ska dottern ha fötts i hemlighet. Därefter ska familjen Jackson ha adopterat bort henne. Dottern ska i vuxen ålder ha sökt upp sin far, vilket ska ha gjort honom väldigt glad.
”Jag är så uppspelt att jag inte vet vad jag ska göra”, skriver han i brevet. Han meddelade också att han inte är upprörd efter att Janet dolt sanningen för honom.
Enligt Radar Online ska dottern ha kallat DeBarge för pappa efter att ha sökt upp honom. Hon ska heller inte velat att Janet skulle få reda på något.

Väntar barn

Janet Jackson är för tillfället gravid med vad som rapporterats vara hennes första barn. Pappan till barnet är hennes man, Wissam Al Mana. För att orka med den krävande graviditeten har hon tvingats ställa in den resterande delen av sin turné.
– Min make och jag planerar vår familj. Därför måste jag skjuta upp turnén, sa hon i ett videomeddelande hon la ut på twitter.

ARTIKELN HANDLAR OM