Paris svensk nobbar Bert

NÖJE

Skivkungen charmad av Väggös tv-debut

1 av 3 | Foto: DRAR SNART TILL USA IGEN Alexander Väggö von Zweigbergk och Paris Hilton håller kontakten med varandra när han är i Sverige. ”Självklart. Men hon är ganska upptagen just nu – och det börjar jag också att bli”, säger Alexander som snart återvänder till Los Angeles.

Vill du bli en stjärna? Dejta en.

Paris Hiltons fling gjorde i går debut i svensk tv, som gäst i TV 4:s ”Nyhetsmorgon”.

Så fort Alexander Väggö von Zweigbergk klev ur studion ringde telefonen.

– Bert Karlsson? Är det ett skämt?

Alexander Väggö von Zweigbergk åkte på semester till Hollywood – där allt kan hända. Och allt hände.

På en middag möter han hotellarvtagerskan Paris Hilton, 26, och tycke uppstår.

”Paris är väldigt kreativ”

– Jag läser inte skvaller, men det är klart att jag hade läst att hon festar mycket. Men min uppfattning förändrades totalt när jag träffade henne. Jag blev positivt överraskad. Hon är väldigt lugn och fokuserad på att jobba. Hon är faktiskt väldigt kreativ, säger han.

Tre veckor senare har den 20-årige modellen från Göteborg en egen manager som sållar bland förfrågningarna. Huruvida Alexander och världskändisen är ett par vill han inte prata om – men talar gott om Paris.

– Jag har en fruktansvärd respekt för henne. Många tror att hon bara lever på sitt namn, sina tillgångar och sin familj. Men det stämmer inte.

”Kan du sjunga”

Om en vecka återvänder Alexander till Los Angeles, där han nyligen skaffat en enkel lägenhet i Beverly Hills.

– Att leva i Los Angeles är super. Saker börjar verkligen rulla i gång där nu. Min manager har varit som en extra pappa för mig som blivit inslängd i allt detta, säger han.

Direkt efter att Alexander avslutat direktsändningen ringer TV 4:s telefon. Bert Karlsson har charmats genom rutan och undrar om Alexander kan sjunga.

– Jag sa nej tack, säger Alexander och skrattar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!