Jolies vakter misshandlade och pistolhotade fotograf

NÖJE

Brangelina rykte ihop med media - för andra gången

Foto: Förföljda Bevakningen av Brangelinas vistelse i Indien är så hård att parets säkerhetsvakter vid två tillfällen drabbat samman med fotografer.

En frilansfotograf på nyhetsbyrån AP hävdar att han har blivit misshandlad och pistolhotad av Angelina Jolies säkerhetspersonal på filminspelningen av ”A mighty heart” i Indien.

Det är andra gången på bara en vecka som media ryker ihop med stjärnans vakter.

Foto: Välbevakad Angelina Jolie som Mariane Pearl i filmen ”A mighty heart”.

Angelina Jolie befinner sig i Pune i västra Indien för att spela in ”A mighty heart”, en film där hon spelar hustru till den mördade journalisten Daniel Pearl.

Fotografen Guautum Singh uppger att han i fredags fick tillträde till den välbevakade inspelningsplatsen, men att säkerhetsvakter angrep honom efter att han lämnat sitt visitkort till Jolie.

Knytnävsslag och pistolhot

Under en paus i filminspelningen packade han ned sin kamera, gick fram till Jolie som satt i en taxi och överlämnade sitt kort. När bilen körde iväg kom en amerikansk och två indiska säkerhetsvakter fram och skällde ut honom. En indisk vakt gav honom ett knytnävsslag i ansiktet och fotografen slog då tillbaka.

– Den andra vakten tog tag i mig och den första misshandlade mig igen.

Samma vakt drog sedan upp sin pistol och hotade att han skulle skjuta fotografen om han inte lämnade platsen. Den amerikanska vakten blev åskådare till dramat.

Fotografen fick en blåtira, men klarade sig annars utan skador.

Stryptag på en brittisk fotograf

Det är inte första gången media ryker ihop med stjärnans vakter i Indien. Horder av fotografer, kameramän och reportrar följer Angelina Jolies och Brad Pitts minsta steg under filminspelningen.

Den 8 oktober tog en av parets säkerhetsvakter stryptag på en brittisk fotograf som försökte fotografera dem utanför Le Meridian hotel.

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!