Lyxfällan

Tv-gladiator blir ny programledare för ”Lyxfällan”

Berättar: ”Det här blir coaching 2.0”

Av: 

TT

NÖJE

Hon är känd för att stjälpa utmanare i "Gladiatorerna". Nu ska Magdalena "Athena" Kowalczyk i stället hjälpa människor i "Lyxfällan".

"Det är en livsdröm som besannas", säger hon i ett uttalande.

När "Lyxfällan" gör comeback i tv blir det i en ny form med fyra olika experter i stället för två fasta programledare. Sedan tidigare är det känt att Frida Boisen och Magnus Hedberg blir två av experterna.

Nu avslöjar TV3 att civilekonomen Magdalena Kowalczyk samt terapeuten och författaren Patrik Wincent också kommer att synas som experter i programmet.

Magdalena Kowalczyk är sedan tidigare mest känd som professionell thaiboxare och som Athena i TV4:s tävlingsprogram "Gladiatorerna".

”Blir lite mer komplicerat”

"Det här blir coaching 2.0 – det är en sak att skrika på folk att göra 'burpees, men när det gäller människors privatekonomi så blir det lite mer komplicerat. Det är en större utmaning att balansera pedagogik, stränghet och pepp. Jag är väldigt van vid att hantera budget och pengaflöden, och det ska bli så kul att få göra det jag kan i en kontext som hjälper andra", säger Kowalczyk i ett uttalande.

Den nya säsongen av "Lyxfällan", den 24:e i ordningen, får premiär i TV3 den 1 februari. De fyra experterna kommer att medverka parvis i programmet under våren.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Från Gladiator till ekonom i ”Lyxfällan”

ÄMNEN I ARTIKELN

Lyxfällan

Gladiatorerna

Frida Boisen

Magnus Hedberg