Ph:s sanslösa möhippa

avKristin McMillen

Sångerskan fick möta pingisstjärnan – sedan festade hon hela natten

1 av 4

Möhippan började svettigt och slutade med dans. I natt festade Lena Ph och hennes väninnor inför det stundande bröllopet.

– Vi har haft vansinnigt roligt säger vännen My Ströbaek.

Lena Philipssons möhippa fick sin final med fest och dans i Stockholm. Men äventyret började redan på förmiddagen när schlagerstjärnan kidnappades av sina närmaste väninnor. Sedan följde ett dagslångt firande med en rad spännande aktiviteter.

Tuff utmaning

Till Gallerian i Stockholm kom möhippan brummande på motorcyklar. Där väntade en tuff utmaning för sångerskan –att möta den fyrfaldige världsmästaren Mikael ”Äpplet” Appelgren i en rafflande bordtennis-match. Lena Ph, som spelat pingis i barndomen, fick göra skäl för sitt smeknamn ”Släggan från Vetlanda”. Hon spelade med både finess och kämpaglöd.

– Neeej, När ska du lära dig? skrek sångerskan när hon missade en boll.

Rosévinet flödade

Lagom till sidbyte fick Lena Philipsson rätta till vätskebalansen med ett stort glas rosévin. Runt omkring samlades en stor folkmassa som gav schlagersångerskan sitt stöd.

– Lena, Lena, Lena! ropade de och applåderade.

Men hejaramsorna hjälpte inte sångerskan att ta hem segern. Matchen slutade 21–17 till Appelgren. Därefter blev sångerskan hämtad av en exklusiv racerbil och förd mot nya utmaningar. Bland annat fick hon skjuta med laddade vapen på en bana.

– Lena förlorade mot ”Äpplet” i pingis, men när det gällde att skjuta med vapen vann hon överlägset över oss andra tjejer. Hon är lite av en tävlingsmänniska, säger vännen och agenten My Ströbaek.

”Vansinnigt roligt”

Holknekt.

Senare under kvällen gick det ännu vildare till. Lena Ph och vännerna gjorde staden osäker ända in på småtimmarna och festade loss ordentligt.

– Vi har haft vansinnigt roligt säger My Ströbaek.

Lena Philipsson ser nu fram mot bröllopet med sin fästman Per Holknekt, grundare av modehuset Odd Molly. Paret träffades hösten 2009 och bor sedan i maj i en gemensam paradvåning på Östermalm i Stockholm.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!