Efter gravidryktena – stjärnan rasar mot fansen

”En fråga, skulle du gå upp till mig och fråga det rakt ansiktet?”

”Big Bang Theory”-stjärnan Kaley Couco ryter ifrån mot fansen.

Anledningen är de gravidrykten som uppstått efter en bild på hennes böljande klänning.

– Jag är så ledsen för att jag böjde mig på ett sätt som fick min klänning att bölja i vinden och fick dig att tro detta, skriver hon syrligt på sin Instagram.

Kaley Couco, 33, mest känd från tv-serien ”Big Bang Theory”, ryter ifrån mot fansen. Under torsdagen delade hon med sig en bild på Instagram av sin och maken Karl Cooks, 27, smekmånad i Schweiz.

På bilden böjer sig stjärnan framåt, vilket får hennes klänning att bölja i vinden på ett sätt som nu har fått fansen att starta gravidrykten om Kaley Couco.

”När kommer bebisen?” frågar en följare på Instagram.

”Döljer du en gravidmage?”, frågar en annan.

Nu har fansen hamnat i blåsväder och fått stjärnan Kaley Couco att rasa på Instagram.

”Jag är så ledsen för att jag böjde mig på ett sätt som fick min klänning att bölja i vinden och fick dig att tro detta. En fråga, skulle du gå upp till mig och fråga det rakt i ansiktet?” skriver hon på sin Instagram.

Tidigare gift med tennisspelare

Kaley Couco och maken Karl Cooks gifte sig i juni tidigare i år, efter att ha förlovat sig på hennes födelsedag i november förra året.

”Big Bang Theory”-stjärnan har tidigare varit gift med tennisspelaren Ryan Sweeting. De gifte sig i december 2013, men valde att gå skilda vägar i maj 2016.

Kaley Couco är mest känd för sin roll som Penny i ”Big Bang Theory”. Serien förväntas läggas ner i maj nästa år efter tolv säsonger.

Hon är just nu aktuell som röstskådespelare till Harley Quinn i den kommande animerade serien med samma namn.

⛄️ 🖤Love in Lugano 🖤❄️
Publisert:

LÄS VIDARE