Dotterns kryptiska ord om Michael Jackson-filmen

Paris Jackson till sexanklagelserna mot sin pappa – samtidigt går barndomsvännen till attack mot offrens föräldrar

Paris Jackson tror fortfarande att pappa Michael är oskyldig till anklagelserna om att ha begått sexuella övergrepp mot barn.

Samtidigt pekar den fyra timmar långa dokumentärfilmen ”Leaving Neverland” på motsatsen.

– Ni tar livet mer seriöst än jag, skriver hon på Twitter.

Dramat kring dokumentärfilmen ”Leaving Neverland” fortsätter och har skapat explosionsartade reaktioner i USA.

Michael Jacksons släkt har stämt HBO på närmare en miljard kronor. De tillbakavisar uppgifterna om att han ska ha utsatt barn för sexuella övergrepp och kallar britten Dan Reeds dokumentär för ”ett karaktärsmord likt det Michael Jackson tvingades utstå i sitt liv, och nu i döden”.

Men dottern Paris Jackson, 20, är fortfarande helt övertygad om att hennes pappa är oskyldig. Hon har varken sett den nya dokumentärfilmen eller erbjudits att se den i förväg innan premiären, enligt källor till sajten TMZ.

Hon har ännu inte uttalat sig offentligt efter filmens premiär, men i natt publicerade hon en kryptisk tweet.

– Ni tar livet mer seriöst än jag. Lugna ner er, skriver hon.

Paris Jackson var 11 när hennes pappa dog 2009. Redan då i en intervju i tidningen The Rolling Stone hävdade hon att han är oskyldig till anklagelserna.

Nu går också Michael Jacksons barndomsvän Corey Feldman, 47, ut och riktar skuld mot föräldrarna till offren.

– Det som chockerar mig mest är agerandet av föräldrarna till offren, och valet att låta deras barn umgås med honom utan vuxet sällskap och med en vuxen som de inte kände. Som en far kommer jag inte ihåg en enda gång där jag har låtit mina barn gå iväg med en vuxen man som jag inte ansåg vara nära familj utan vuxet sällskap, säger han till Page Six.

I versaler avfyrade han dessutom flera tweets till Michael Jacksons försvar.

”Ok, jag har sett den (dokumentärfilmen, reds. anm). Allt jag vet är vad jag själv upplevde. Och ja, allt stämde … ända till delen om sex. Det är då det blir Lala-land för mig, i stället för Neverland. Vi pratade aldrig om sex förutom några gånger om hur sex var läskigt och farligt. Michael Jackson har aldrig någonsin svurit i min närhet, aldrig tagit på mig på ett olämpligt sätt och aldrig någonsin föreslagit att vi ska bli älskare på något sätt! Jag känner att om folk hade lyssnat på våra samtal hade de hört oskyldigheten i dem. Inga ledtrådar om perversion”, skriver han bland annat.

Publisert:

LÄS VIDARE