Persbrandts stöd till Sanna Lundell inför ”Let’s dance”

...och så gick det med barnmiljonen: ”Är så glad”

avAlex Hartelius, Cornelis Rikken

Publicerad:
Uppdaterad:

Sanna Lundell är laddad inför ”Let’s dance”.

Och sambon Mikael Persbrandts stöd inför ”Let’s dance” i TV4 lär inte skada.

– Han är en gammal dansare så han tycker att det här är jätteroligt, säger hon.

Journalisten Sanna Lundell, 40, är just nu aktuell som en av dansarna i den nya säsongen av ”Let’s Dance”.

För Nöjesbladet beskriver hon känslan av att medverka som ”overklig”.

– Det är så märkligt att göra något som man verkligen inte kan eller behärskar alls, utan det är något som man bara kastar sig in i, säger hon.

Trots att premiären bara är två och en halv vecka bort så upplever Sanna Lundell det som att allt fortfarande är lite ”shaky”.

– Men på två veckor har jag ändå lärt mig ett och annat steg, så får jag två veckor till så kommer det nog att gå bra.

Foto: CAROLINA BYRMO
Sanna Lundell.

När hon får frågan vad sambon Mikael Persbrandt och pappa Ulf Lundell tycker om att hon ska vara med i danstävlingen säger hon:

– Till att börja med vill jag säga att jag skiter högaktningsfullt i vad de tycker. Men jag tror nog att de tycker det är kul. Micke tycker definitivt det i alla fall, han är en gammal dansare så han tycker att det här är jätteroligt.

Ställde miljonkrav på Persbrandt

I april förra året utökades familjen. Då hade Sanna Lundell fyra år tidigare sagt att sambon Mikael Persbrandt var sugen på ett barn till – men att hon då hade ett miljonkrav som villkor för att familjen skulle bli större.

– Det handlar om att sätta föräldraskapet lite grann i perspektiv till vad man som kvinna förlorar på det rent ekonomiskt. För det gör man. Jag skulle säga att man förlorar en miljon, alltså på företaget. Det är minst en årsinkomst som går åt till att fostra, föda, vänta ett barn, sa hon i Youtube-programmet ”Mom enough”.

Under pressträffen av ”Let’s Dance” passade Nöjesbladet på att fråga om Sanna Lundell nu fått sin miljon:

– Haha, det var sagt med glimten i ögat för att upplysa människor om hur kostsamt det är för kvinnor att föda barn. Nu känner jag att jag skiter i miljonerna, jag ville bara ha ett barn och är så otroligt glad över det.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM