Kylie Jenner erkänner: Mina läppar är fejkade

avGustaf Tronarp

Publicerad:
Uppdaterad:

Mängder av fans har fått blåmärken när de försökt härma stjärnans läppar

1 av 5

Hennes putmun fick fans över hela världen att skada sig i jakten på fylliga läppar.

Nu avslöjar 17-åriga Kylie Jenner hemligheten bakom hennes putmun.

– Jag har tillfälliga fillers, säger hon i realityserien ”Keeping up with the Kardashians”.

Bruce Jenner om livet i The Kardashians Vägen till könskorrigeringen m.m.

I månader har sociala medier svämmat över av bilder på företrädesvis unga tjejer som har lagt upp bilder på sina försök att få lika fylliga läppar som reality-stjärnan Kylie Jenner.

Under hashtaggen #KylieJennerChallange har fansen visat hur de med bland annat plastflaskor försökt suga till sig svullna läppar.

Men de hemmakomponerade skönhetsingreppen har ofta bara resulterat i smärta och sargade munnar.

”Har inte ljugit”

Det har länge spekulerats i hur huvudpersonen egentligen burit sig åt för att få sina läppar att växa. Men Kylie Jenner har varit tyst om det. Men nu tar hon äntligen bladet från munnen.

I det nya avsnittet av realityserien ”Keeping up with the Kardashians”, som sänds i USA på söndag, berättar hon om det som varit på allas läppar.

– Jag har tillfälliga fillers. Det handlar om en osäkerhet hos mig och det var vad jag ville göra, säger hon i programmet, enligt eonline.com.

Hon fortsätter:

– Jag vill medge vad jag gjort med läpparna, men människor är så snabba på att döma mig, så jag har kanske trippat runt sanningen lite. Men jag har inte ljugit.

Slår tillbaka på Twitter

Tv-profilen har fått kritik för att ha startat en trend som leder till att unga människor gör sig illa. Det har Jenner tidigare bemött på Twitter:

”Jag är inte här för att uppmuntra folk/unga tjejer att se ut som jag gör eller att få dem att tro att det är så här de ska se ut”.

Bruce Jenner om livet i The Kardashians Vägen till könskorrigeringen m.m.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM