Hävdar att han är Samirs bror – ber om bilder från hans fans

avLinnéa Borgert

”Jag är van vid att folk säger att de är mina släktingar”

Foto: PONTUS ORRE
”Jag är van vid att folk säger att de är mina släktingar, vänner, syskon eller till och med jag”, säger Samir.

Har Samir Badran en norsk bror? Svar nej. Men en norsk kille som kallar sig ”Firat” vill få hans unga fans att tro det.

– Det var någon som utgav sig för att vara min norska bror. Han skriver till barn och ber dem skicka bilder, säger Samir Badran.

”Jag har ingen norsk bror... Nån snubbe vid namn Firat lurar mina småfans att jag är hans bror och ber dom skicka bilder på dom”, twittrade Samir Badran strax före midnatt.

Till Nöjesbladet säger han att tre fans har hört av sig med samma historia.

– Det verkar som att han har skrivit till flera. Det var ett fan som skrev till mig och berättade att han hade bett henne skicka bilder, säger Samir Badran.

”Är han pedofil eller din halvbror”

Ett fan taggade Samir Badran på Instagram och frågade om Firat verkligen var hans bror. ”Firat” hade tagit kontakt med henne på meddelandetjänsten Kik.

”Undrar om du har en bror som är norsk snälla svara viktigt han har skickat massa meddelande på kik till mig” och ”Eller är han pedofil eller din halv bror snälla svara, jag blockade han för han började skicka massa bilder på han”, skriver fanet följt av en gråtande emoji.

”Jag har bara en bror”

Samir Badran säger att han tror att han vet vem ”Firat” är - ett norskt fan som han träffade i Grekland.

– Jag skrev ”bror” till honom en gång i ett meddelande när han frågade när jag skulle komma till Norge. Han har visat en bild på det till mina fan, säger han.

– Han har blockat mig nu. Jag är van vid att folk säger att de är mina släktingar, vänner, syskon eller till och med jag. Jag har bara en bror, han är 30 år och har flickvän. Mina kusiner bor inte i Sverige. Enbart en familj som bor i Vimmerby.

ARTIKELN HANDLAR OM