Sam Smith

Det stumma tacktalet som alla pratar om

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Allt du behöver veta om nattens Billboard Music Awards

Sam Smith har talförbud.

Det hindrade inte stjärnan från att stjäla hela showen - genom att tacka för priset med hjälp av skyltar.

Samtidigt censurerades Kanye West framträdande så kraftigt att det stundtals blev helt tyst i tv-rutan.

Det hände, som vanligt, en hel del när artisteliten samlades i Las Vegas för att fajtas om de prestigefulla priserna på Billboard Music Awards.

Brittiske Sam Smith, 22, återhämtar sig just nu från en operation på stämbanden.

Det har lett till att han fått talförbud och tvingats ställa in mängder av spelningar, bland annat i Stockholm i sommar. Det gjorde också att stjärnan inte kunde dyka upp på Billboard Music Awards där han bland annat utsågs till årets manlige artist. Men det hindrade honom inte från att bli galans snackis genom en bedårande videohälsning till både fansen och kändisarna i publiken.

Charmade med skyltar

I sann ”Love actually”-anda visade han upp ett gäng skyltar för att uttrycka sin tacksamhet. Där tackade och charmade han fansen och skickade personliga hälsningar till Taylor Swift, Nicki Minajs rumpa och Ed Sheeran.

”Först och främst, tack Billboard för den här stora äran. Och tack till mina underbara fans. Det är i dessa tider som jag inser hur lyckligt lottad jag är som har er i mitt liv. Jag kan inte vänta tills den här operationen är ur vägen så jag kan sjunga för er igen. Och slutligen, eftersom ni befinner er i Las Vegas ... Taylor ... lägg en hundring på svart för mig. Nicki ... Oh my God, look at her bum! Ed ... Jag har planerat en speciell dans för dig på Chippendales”.

Kanye West censurerades kraftigt

Avslutade galan gjorde Kanye West. Men hiphopstjärnan svor så mycket i låten ”All day” att han måste gett de censuransvariga en kollektiv hjärtattack. Det hela ledde till att hans uppträdande till största del blev helt tyst i tv-rutan. Under vissa delar i hela 15 sekunder i streck. Dessutom var det hans svägerskor Kendall och Kylie Jenner som presenterade Kanye på scen, men realitystjärnorna verkar inte ha uppskattats av publiken utan möttes i stället av tråkiga burop.

Swift tog storslam

Kvällens stora stjärna blev Taylor Swift, som öppnade showen med världspremiären av den kändistäta musikvideon ”Bad blood” och tog hem hela åtta priser, inklusive den prestigefulla kategorin årets artist. Det pussades då en hel del med den nya pojkvännen, dj-stjärnan Calvin Harris.

Bland övriga vinnare på galan fanns Pharrell Williams, Iggy Azalea och One Direction. Nicki Minaj, Mariah Carey, Brtiney Spears och Iggy Azalea är några av artisterna som uppträdde under kvällen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa solglasögon och badkläder hos Åhléns - här är årets trender.

Åhlens

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Sam Smith

Kanye West

Kylie Jenner

Taylor Swift

Las Vegas