’Brände 609 000 kr på bordell-besöket’

Av: Björn Berglund

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Nya uppgifter om stjärnans timmar före kollapsen

1 av 10

Lamar Odom svävar fortfarande mellan liv och död och hans nära och kära samlas vid hans sida.

Samtidigt kommer nya uppgifter om NBA-stjärnan sista tid före kollapsen.

Enligt TMZ ska notan för hans vistelse på bordellen där han hittades livlös gått på över 600 000 kronor.

Tillståndet för Lamar Odom, 35, har försämrats under det senaste dygnet, skriver TMZ.

Enligt sajten har läkarna på Sunrise Hospital i Las Vegas, där Odom vårdas, informerat hans familj om att utsikterna att han ska överleva minskar ju längre han ligger i koma.

Enligt källor till TMZ ska Odom ha tryckt exet Khloé Kardashians hand, men enligt läkarna var det antagligen en ofrivillig muskelrörelse.

Kardashians åkte hem

Flera familjemedlemmar har anslutit sig för att vaka. Däribland hans exflickvän Liza Morales och deras två barn Destiny och Lamar Jr samt pappan Joe Odom, skriver Us Magazine.

Tidningen uppger att Khloé Kardashian personligen ska ha flugit in basketspelarens familj till Las Vegas.

Samtidigt verkar det som om resten av familjen Kardashian - Kim, Kris, Kourtney och Kylie - har flugit hem till Los Angeles i ett privatjet, skriver TMZ.

Valde ut två kvinnor

Det var i tisdags som Lamar Odom hittades livlös på Nevadabordellen ”Love Ranch” och nu kommer nya vittnesmål om hans sista dygn före kollapsen.

Enligt TMZ gjorde basketproffset av med 75 000 dollar (cirka 609 000 svenska kronor) – under tre dygn. Odom hämtades i sitt hem i Las Vegas i lördags och skjutsades elva mil till etablissemanget. Där valde han enligt uppgift ut två kvinnor och tillbringade tre dygn tillsammans med dem i bordellens lyxsvit.

Kan åtalas

Det har tidigare framkommit uppgifter om att Odom tagit det potenshöjande och hälsofarliga medlet ”Reload” under sin tid på bordellen. I går släppte polisen i Nye County inspelningarna från nödsamtalet och enligt dessa hade Odom kokain på sig när han hittades.

Enligt lokale sheriffen kan Lamar Odom åtalas för narkotikainnehav, skriver TMZ.

Publicerad: