”Lena & Martin nyförälskade”

NÖJE

Vänner såg paret kyssas på krogen

Schlagerstjärnan Lena Philipsson, 38, är nyförälskad.

Nu har hon inlett en romans med Kanal 5:s programledare Martin Björk, 33.

– Jag har sett dem kyssa varandra flera gånger, berättar en av Martins vänner.

Foto: Lena Philpsson och Martin Björk är nyförälskade. Vänner berättar att de setts ute tillsammans vid flera tillfällen. MONTAGE: PAUL WALLANDER

I Stockholms nattklubbsvärld blev romansen känd redan i mitten av december. Då hade Lena Philipsson och Martin Björk setts tillsammans vid en rad olika tillfällen.

I fredags var Lena och Martin inbjudna till innekrogen Sturecompagniets nya fredagssatsning. På plats fanns kändisar som Peter ”Foppa” Forsberg, Mats Sundin, Martin Dahlin, prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström och artisten Magnus Carlsson.

Kysstes i viprummet

Lena och Martin gjorde entré var för sig, men senare under kvällen började paret kyssas och hålla om varandra inne på krogens vipavdelning.

– Det var inte första gången som de har hånglat på det här sättet. Om du frågar Martin så tror jag inte att han blir sur om du skriver att de är tillsammans, säger en av hans vänner.

Senare under natten gick Lena Philipsson och Martin Björk till krogen Köket.

– Det märktes tydligt hur förälskade de var. Det riktigt var intensiva kyssar, berättar ett ögonvittne.

Enligt Aftonbladets uppgiftslämnare vill paret vara diskreta med sin relation på grund av deras kändisskap.

Men i söndags var det dags igen.

”Han verkade stolt”

Klockan var strax efter 02.00 på festvåningen ”Ove med skägget” i Stockholm när Lena och Martin gjorde entré och ställde sig vid ett av barborden intill dansgolvet:

– Lena och Martin höll om varandra samtidigt som de småpussades och hånglade lite. Martin verkade vara väldigt stolt över att Lena var med honom, säger en av de andra gästerna.

Martin Björk skilde sig från fotbollsspelaren Tina Nordlund så sent som i november.

Därför blir sexualupplysare Olle Waller, från Kanal 5:s ”Fråga Olle” som Martin Björk är programledare för, extra glad när Aftonbladet berättar om romansen.

– Gud, vad kul! Martin har haft det tufft en tid, så jag kan bara gratulera till att han hittat tillbaka till lusten och kärleken igen, säger han.

Aftonbladet har förgäves sökt både Lena Philipsson och Martin Björk för kommentarer.

Daniel Nyhlén, Jon Forsling