Britneys exman: Hon hann inte ta på sig sina trosor

1 av 2 | Foto: Britney Spears och Jason Alexander var gifta i 55 timmar.
NÖJE

LONDON

Det var världens kortaste, mest uppmärksammade och mest chockerande bröllop. Det varade i 55 timmar. Nu berättar Jason Alexander om hur det var att vara gift. Med Britney Spears.

Barnaöron bör kanske hållas för, ty det handlar mycket om sex.

Jason Alexander, 22, avslöjar för tidningen News of the World hur det gick till när han gifte sig med barndomsvännen Britney - och vad som egentligen hände under de timmar de var tillsammans.

- Britney kom till mig på julaftonen och frågade om jag hade lust att följa med henne och hennes vänner till Las Vegas och fira nyår. Jag tackade ja.

- När vi kom dit åt vi hummer. Britney såg helt sensationell ut. Klockan fyra på morgonen åkte vi till hennes hotellsvit, och vi visste vad som skulle hända.

- Hon klädde av sig och jag har aldrig sett en sexigare kvinna. Hon var bra på allting. Vi började i duschen, sen hade vi oralsex, sen provade vi allt som går att göra " hon var som ett djur i sängen.

Britney friade

Efter att ha somnat i varandras armar började älskogen om igen. Sen frågade Britney plötsligt:

- Vill du gifta dig med mig?

Enligt berättelsen i News of the World svarade Jason "javisst", varpå Britney flög upp ur sängen och sa: Låt oss göra det nu!

Hon brydde sig inte ens om att ta på sig trosor. Jason och Britney hoppade in i en av hotellets limousiner och skrek: Kör oss till närmaste kapell! Vi ska gifta oss!

Det var tidigt den 3 januari i år, och paret klev in i Little White Chapel i Las Vegas. Jason berättar:

"Allt var förfärligt"

- Jag betalade 7 000 kronor för deras bästa paket. Vi fick blommor, video, bröllopsfoto, en pianist och ett vigselbevis.

De nygifta återvände till hotellet för en "fantastisk sexnatt" med massor av framtidsplaner.

Men de hann aldrig komma upp ur sängen förrän det bultade på dörren och Britneys medarbetare och vänner stormade in.

Jason:

- Hennes bror och hennes advokater spred ut en mängd papper och sa att om jag inte skrev under dem skulle jag förstöra Britneys karriär. Jag blev oerhört pressad. Jag skrev på och kände mig sårad. Allt var förfärligt. Det slutade med att Britney gav mig en kram och en kyss, sen var allt över.

Peter Wennman