Företaget budade hem Bianca Ingrosso: ”Kommer glädja många barn”

260 700 kronor.

Så mycket kostar det att ha Bianca Ingrosso som praktikant för en dag.

– Hon kommer få fullt upp, säger Mikael Andreasson, ägare av Exploria center, som vann budgivningen.

Länge kämpade en fastighetsmäklare och Exploria center om Bianca Ingrosso. På lördagen auktionerade influencern ut sig själv som praktikant till ett företag som ett sätt att samla in pengar till välgörenhet.

Exploria center utanför Stockholm, som beskrivs som Europas största nöjescenter på sin hemsida, gick vinnande ur fajten.

260 700 kronor landade prislappen på. Bianca Ingrosso uppmärksammar det vinnande budet på sin Instastory med ett glädjetjut. Auktionen genomfördes av Christina Nordhagers och Maja Härngrens podcast ”Äckligt”, i samarbete med Måns Zelmerlöw och Jonas Björkmans välgörenhetsorganisation ZB Foundation. Resultatet presenterades på Nordhagers och Härngrens liveshow i Stockholm under kvällen. Pengarna går oavkortat till organisationens arbete med att bidra till en bättre framtid för utsatta barn och unga i Etiopien, Kenya, Sydafrika och Uganda.

– Det var verkligen kul att vi vann! Vi brukar göra mycket för välgörenhet. Vi ser framförallt framemot att få hjälpa barnen, säger Mikael Andreasson, ägare av Exploria center.

Vad kommer Bianca få göra?

– Hon kommer få fullt upp. Vi kommer hitta på så mycket kul. Vi har flera restauranger, där hon får hoppa in i köket och både vara kock och diskare. På gocartbanan ska hon vara körledare och i dinosaurielandet ska hon få utbilda sig till expeditionsledare.

Kommer hon hinna med allt detta på en dag?

– Det får vi se. Annars får vi anställa henne några dagar till så hon får hela utbildningen. Vi tror att det kommer glädja många barn, säger Mikael Andreasson med ett skratt.

I annonsen beskrivs Bianca Ingrosso som någon som kan hålla många bollar i luften och bemöta kunder med ett stort leende.

”Bianca kan få dina sociala medier att gå från 0 – 30 000 på under en timme, hon är även fullt kapabel att kopiera papper och hålla i stora möten. Tyvärr kan Bianca inte koka kaffe, vara en spindel i nätet eller komma ihåg koden till kassaskåpet”, står det bland annat.

Men Mikael Andreasson flaggar för att det nog blir en del kaffe-fixande för Bianca trots allt.

– Vi har sådana där puckar, man stoppar bara in en puck, drar i spaken, trycker på knappen. Det ska vi nog se till att hon lär sig.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN